Keşke bimde online alışveriş muhabbetine girse artık diğer marketler gibi.. ezilme tehlikesi atlattık düşüncesiz insanlar yüzünden 😂
Bimciler
Denizzz88 evet geçen sefer gelen muslin çok daha güzeldi ondan almıştım şimdi gelenden de aldım ama sert çok iyi değil pusetin üstünü örtmek için kullanilabilir
https://imgyukle.com/i/L62Xus erken aslında ama bende dayanamadım gittim 🥰 Oğluma ilk alışverişim oldu 🤰🌸
Bulutsevdasi içi sünger değildi babynext pamuktu burdaki
Cinsiyeti daha bilmiyorum ondan dolayı beyaz nohut battaniyelerden aldım çok güzel nohut battaniye kızlar yumuşacık almayan var kaldıysa kaçırmasın. 3 takım da zıbın aldım bir de İngilizce Türkçe minik hikaye kitaplarından aldım, ingilizce öğretmeniyim hayalim çocuğuma küçük yaştan öğretmek bayağı erken oldu almak için ama çok ucuzdu 2 lira 😂
Bende erkenden gittim gittiğimde 5 kişiydi sonradan inanılmaz kalabalık oldu neyseki istediklerimi aldım müslinin kalitesi bence çok kötüydü ben babynest nevresim takımı ağız mendili bebek kırlenti 2 tanede dişlik alıp çıktım yorganda alcaktım ama kararsız kaldım vakumlu olduğu için iyimi değilmi anlayamadım alan oldumu acaba kalitesi nasıl?
Mervuras26 yok inceydi almadım ben
Çanta çok ufak hanımlar sığmıyor bişi aklımızda olsun arkadaşım daha önce almıştı burda babaynext ve reflü yatağı hep kalmıştı kimse beğenmedi🙈
ben nevresim müslin örtü cıtcıtlı badyler patıksız alt hastane çıkışı çıngırak alıp çıktım
dugmeninannesiii küçük kuzu ya ben olsam almazdım şahsen içinde de doğru düzgün cep falan yok 20 lira daha ver başka biyerden al derim. Ben e bebek indiriminden almıştım çok beğendim 100 tl lik aşışverişe 29.90dı mükemmel diyebilirim ama dediğim gibi beklenti de önemli böyle şeylerde benim aldığım bana göre çok güzel ve benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacak kalitede ve kullanışta
Bimin önünde acayip kuyruk vardı anne yanı yatak ve BEBEK yıkama küveti aldim
- Düzenlendi
Ben de eşimle gittim mama sandalyesi minderi alacaktım bulamadık ama bir sürü şey aldık. Oyun şeyleri falan filan inşaAllah çocuk oynar onlarla oyun halısı işe yarıyor mu eşim çocuğun oyuncağı yok diye be görürse aldı durduramıyrum
2 müslin bezi ve küvet seti aldım. Küvet seti hem kaliteli hem uygun.müslinler sert ama pusat üzerine örtmeye falan işe yarar. Bence alın 14 liraya ne alınıyor kı