Prensmmmm çoğu yerde normal diyor kimi zaman hafta farkı olabiliyormuş doktor riskli bir durum olduğunda uyarıyormuş zaten birinin boyu daha uzun olur 😂

glsnbr bnmde öyle gerçekten 12. Haftadan sonra hafifledi. Ama bı turlu geçmedi hala tiksinmelerim devam ediyor. Et balık yiyemiyorum bı tek kahvaltıyı güzel yapıyorum

2zlerinannesi inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz ikizlerimize ben o kadar korkuyorumki kalbim hep pıt pıt 2 tane kaybım var rabbimden tek istediğim ikizlerimi bana bağışlaması 🙏

sosi5 cnm dr banada dedi iki kese var dedi iki bebek ve tek plesanta var dedi zarari varmi dedim biz genelde boyle durumlarla kasilasmak istemeyiz dedi insallah sagsaglim hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Prensmmmm evet inşallah sağsalim kavuşalım başka hiçbir dileğim yok ❤️ allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bize 😇

Pregnantttt ay ben bi de çok evhamlıyım ama üstlerine düşmek istemiyorum böyle biraz düşe kalka büyüsünler ❤️😅

2zlerinannesi ah canım 4 yaşında bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim çok kız hissetmiştim ama bu da erkekmis 😂Bunlardan sonra ikiz kızlarım olsun diye çok düşündüm ediyorum canım 🌸

Hatice1721 allah bağışlasın 🌹❤️ önemli olan sağlıkları ama kız olursa havaya uçarım 🙈 bu cinsiyet mevzusu tam bir kumar vallahi 😇