2zlerinannesi sey soracağım ilk ikiz oldugunu duyunca ne tepki verdiniz cok istiyorduk biz ikiz ama yoktu ailede dıdımın dıdısında var 😅 o anki sokla doktora benik evde bi tane daha çocuğum var diyip ağlamıştım ahahaha hatırladıkça gülerim 😅
İKİZ GEBELER ❤️ sohbet edelimm
2zlerinannesi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ikizlerim var bi kız bi oğlan 32+5 haftalığız inanılmaz oynuyorlar yaklaşık 5 ay bulantı çektim hayattan soğudum diyebilirim ama çok şükür geçti ama onların varlığını hissedince kendimi inanılmaz iyi hissediyorum şuan bile kıpır kıpırlar çok az kaldı Allah’ın izniyle sende inşallah tez zaman da sağlıkla kucağına alırsın 😍❤️❤️❤️❤️❤️
sosi5 benim hiç kanamam olmadı çok şükür de rahim duvarımdan dolayı ilaç kullanıyordum. bana da kız dedi ama kesin değil haftaya belli olur dedi. çarşamba tekrar gidicez inşallah gözükür bu sefer. cinsiyetleri önemli değil de ben odalarına eşyalarına başlamak istediğim için merak ediyorum tabi ki önemli olan sağlıkları ❤️
sosi5 Ay benim öğrenme hikayem çok komik 😂 benimki planlı gebelikti yani planlı ama beklenmeyen zamanda oldular biz daha 6-7 ay sonra anca olur diye düşünüyorduk doktor kontrolünde vitamin kullanıyordum rahim duvarım için.. doktor bana regl döngünü bozabilir tek gün kanama olup bitebilir falan demişti ben kasım ayında sadece 1 gün kanadım o da regldir sanıp üstüne düşmedim sonra bi gün çok halsizleştim dedim acaba mı… test yaptım çok koyu çift çizgi çıktı ertesi gün doktora gittik betam yüksek çıktı doktor da sen bu yüksek betayla bana yeni geliyo olamazsın hemen ultrasona git dedi biz bir girdik gördük ki iki tane fasulye 😅 hiiiççç beklemiyordum bizim ailede hiç yok bir tek teyzem tüp bebekle dördüz doğurdu. öğrenince birbirimize baktık ben ağlamaya başladım eve geldik halâ bir şok etkisi iki saatte bir doktoru aradım emin miyiz ikiz olduklarına diye 😂 sürekli soruyordum bakın ikiz di mi falan diye… bir hafta sürekli birbirimize sarılıp sarılıp ağladık eşim durup durup yanıma geliyordu iki tanelermiş yani biz birden dört kişi olcaz yani falan diye soruyordu 😂😂
Sevgiyosunlu Maşallah sağlıcakla kavuşun siz de ❤️ bulanmalar beni de bitirdi ömrümden ömür götürdü ama geçti çok şükür 🙏🏻 cinsiyetimiz daha belli değil umarım çarşamba belli olur sizin ne zaman belli oldu? 🙈
NefesDeniz evet çift yumurta ikizi benimde. Kiloları nasıl sizin
- Düzenlendi
İlk 3 ay sürekli yattım ciddi bulantı kusma kanamam vardı hap iğne baya ağır bi süreç geçirdim 🙄 su dahi içsem çıkarıyordum doktor zofer vermişti hiç etkilemiyordu serum ilk günler fayda etti sonra ona da bünyem alıştı klozetin başından kalkamıyordum. ama çok şükür hepsi geçti 27+6 çift yumurta oğluşlarımı bekliyorum 😍 hareketlerini 23.hafta da hissettim. 65 kilo ile hamile kaldım şuan 74 olduk🤭 şimdi de düşük riski geçirdiğim için erken doğum riski var sürekli istirahat halindeyim yürüyüş vs maalesef yasak hatta tekrardan proloton iğneye başladık önlem amaçlı ama buna da şükür herşey yolunda gidiyor🤗 çatlak için hindistan cevizi yağı bio oil çatlak yağı ve arko krem dönüşümlü kullanıyorum henüz çatlağım yok ama zamanla bilinmez tabi 😁 çok yazdım galiba ama sıkıntı yaşayanlar hiç korkmayın dua edin rabbim mutlaka yardım ediyor mesela ben hiç geçmeyecek gibi hissetmiştim ama şükür herşey yoluna giriyor😍😍
sukran97 merhaba benim her ikiside 3 4 gün öndeler burdaki güne göre haftaları değil ama baş popo mm leri arasında ufak bi fark var sorun olurmu acaba mesela biri 24.38mm 25.03 mm
Prensmmmm ikizler arasinda her zman fark oluyor
2zlerinannesi kesinlikle oyle kuzum hayielisi saglikli olsunlarda bende hep erkek reyonlarinda olduğum için oğlundan dolayi diyorum Allah’m su etekli reyonlara da gecebilsem 😅
2zlerinannesi ahahah benim esimde polis memuru gorevdeydi haber verdim arkadaşları anlatıyor iki eliyle kafasını tutmuş ne yapcam ben bu nasıl oluyor diye gezmiş ortalıkta 😅 hayırlı olsun size de aslında misal sizin cift kese olup bi kiz bi erkek cuk olurdu ama Rabbım böyle nasip etmiş hayırla kucagimiza alalım insallah kuzum o zaman çarşamba senden haber bekliyorum cinsiyetini neymiş bakalim minik şempanzelerin
Symaakck Çok geçmiş olsun zor zamanlarınıza ❤️ sağlıcakla buluşun oğluşlarınıza inşallah 🙏🏻
sosi5 allah gönlümüze göre versin hepimizee ❤️❤️
sosi5 ben de aynısını çok isterdim bir kız bir erkek olmasını 😇 eltim de tüp bebekle ikiz hamile hatta aramızda 8 hafta var yani milyonda bir şans oldu bizimkisi ikimiz de ikiz bekliyoruz 🙈 tek istediğim bir cinsiyetten çok çok olmasın 😂 benimkiler kızsa onda en az bir erkek olsun vallahi tek temennim ❤️
magnolia_ 4. Hafta ve 5. Haftada gittiğimde doktor keseyi gösterdi ve tek kalp atışı vardı. 1 ay sonra gelebilirsin bir sıkıntı yok dedi fakat ben 7. Haftadayken kanamam oldu o vesile ile gittim 1 ayı beklemeden. O zaman belli oldu. Doktoruma da dedim 5 haftalıkken Tek kalp atışı vardı dedim. 6 haftada belli olmaya başlar dedi. Benim ki tek yumurta belki o yüzden daha geç öğrenmiş olabilirim.