2zlerinannesi Sizin ilk hamileliģinizmiş şimdi hersey onlara göre olucak bizde durumlar farklı keşke biraz daha önceden ayırsaymışım odasını. Şimdi alışma süreci falan olucak zor iş

Cansu101706 masallah Rabbim hepimizin saglikla evlatlarimiza kavusmamizi nasip etsin insallah. Dogum icin doktorunuz bisi dedi mi benimki bi sıkıntı olmazsa 38e beklerim dedi ama kizimin plesantasi rahim agzina dayanmış bu hafta kontrolde vajinal bakicak doktor yukari cıkmış mi die

Busrasahin Ben de onu istemiyorum işte lohusalığım geçtikten sonra onlar bana ayak uydursun istiyorum yoksa her şey daha zor olur gibime geliyor 😅

Mrb002 bence ayrıyeten bir ikea hemnes 8 çekmeceli en büyük boy şifonyerlere bakın derim ben onlarla bebek kıyafetleri için çok rahat ettim artı dört kapaklı dolap 🤗

Sevdalianne amin canım inşallah kucağımıza bir alsak başka bir düşüncemiz yok zaten. Ben 27. Haftadayım 20 gün sonra gidcem tekrar. Her seferinde rahim uzunluğuna bakıyor. Şimdilik dikişe ihtiyaç yok dedi. Doğum tarihini bu sefer gidince sorucam bakalım

Ulkuekiz bende çok kötüydüm 15.haftama kadar 9 kilo verdim hastahanede serumlarla kaldım sonra zofer diye bir hap vermişti doktorum sonraki süreçlerde inşallah sizinki de geçecek 🙏🏻

sosi5 denerim ama mümkün degil ki. Tesekkur ederim dikkat edecegim.

glsnbr Evet kişiden kişiye değişiyormuş herkesin hamileliği çok farklı umarım en kısa sürede sizin de geçer bulantılarınız ❤️