Ayselaysun ayy insallah kuzum ikiz gecelerin en tehlikelisi değilde bi tik iyisiniz biz ama bu şekilde ikisini de kucağına alan cok fazla insallah bizlerde aliriz kucagimiza senin kaç haftalik kuzum

sosi5 eltim aynı zamanda elti olmadan önce yakın arkadaşımdı henüz sorun yaşamadık hatta 1-2 ay beraber yaşadık hamileliğimizin başlarında 😅 arkadaş gibiysen güzel ama öbür türlü zor 🙈

fethiyeli48-48 10 Ocak’ta 7+2′de öğrendim ben betam dört bin üstüydü hatırladığım kadarıyla. kasım ayında sadece bir gün kanadım ama o yerleşme kanaması da olabilir o yüzden bir şey diyemiycem 😇

2zlerinannesi arkadaşlar size sorum ben adetime 3 gün kala test yaptım ikinci çizgi çok koyu cıktı acaba ikiz olma şansı varmı normalde silik cıkardı diğer gebelıklerde

Esra23sare ben adetim 2 hafta geciktiğinde idrar testi yaptım çok koyu çıktı ertesi gün ikiz olduğunu öğrendim

Ben bugün cinsiyetleri öğrendim. Sata göre 12.5 ultrason göre 13.5 haftalık. Cinsiyetleri de eşim dahi kimseye söylemedim. Bugün Ebebek tekstil indirimi var diye internetten bi kaç sipariş bile verdim. Kilo alıyorum. Kilo alımını azaltmam lazım. Tuzu tamamen hayatımdan çıkarmam lazım artık. İlk hamileliğimde ödemim çok fazlaydı.

Gozdealpu Ben de inşallah çarşamba öğrenicem. Tek yumurtalar mı? ve ayıptır sorması kaç kilo aldınız başından beri? haftamız aşağı yukarı aynı ama ben 8 kilo verdim

Gozdealpu ahahahahha ay güldüm 🙈 kilo alınır verilir ya ben de verdim çok korktum ama şimdi almaya başladım 🌹 önemli olan sağlıklı olmaları 🧿