Hatice1721 amin inşallah sağlıcakla kavuşun siz de ❤️😇
İKİZ GEBELER ❤️ sohbet edelimm
2zlerinannesi aminn kuzum
2zlerinannesi ahaha hakkında hayırlısı olsun kuzum ya eliyle hamile olmak çok zor kuzum ya rabbim yardımcın olsun
Ayselaysun ayy insallah kuzum ikiz gecelerin en tehlikelisi değilde bi tik iyisiniz biz ama bu şekilde ikisini de kucağına alan cok fazla insallah bizlerde aliriz kucagimiza senin kaç haftalik kuzum
sosi5 eltim aynı zamanda elti olmadan önce yakın arkadaşımdı henüz sorun yaşamadık hatta 1-2 ay beraber yaşadık hamileliğimizin başlarında 😅 arkadaş gibiysen güzel ama öbür türlü zor 🙈
2zlerinannesi kuzum betan kaçtı öğrendiğinde ve adetten önce ya da sonra kaçıncı günde öğrendin acaba
fethiyeli48-48 10 Ocak’ta 7+2′de öğrendim ben betam dört bin üstüydü hatırladığım kadarıyla. kasım ayında sadece bir gün kanadım ama o yerleşme kanaması da olabilir o yüzden bir şey diyemiycem 😇
2zlerinannesi hımm anladım kuzum adetten 1 gün önce bugün kan verdim de betam 518 çıktı ondan sordum
2zlerinannesi arkadaşlar size sorum ben adetime 3 gün kala test yaptım ikinci çizgi çok koyu cıktı acaba ikiz olma şansı varmı normalde silik cıkardı diğer gebelıklerde
fethiyeli48-48 betan yüksek aslında ilk kez bugün mü kan verdin?
Esra23sare ben adetim 2 hafta geciktiğinde idrar testi yaptım çok koyu çıktı ertesi gün ikiz olduğunu öğrendim
Ben bugün cinsiyetleri öğrendim. Sata göre 12.5 ultrason göre 13.5 haftalık. Cinsiyetleri de eşim dahi kimseye söylemedim. Bugün Ebebek tekstil indirimi var diye internetten bi kaç sipariş bile verdim. Kilo alıyorum. Kilo alımını azaltmam lazım. Tuzu tamamen hayatımdan çıkarmam lazım artık. İlk hamileliğimde ödemim çok fazlaydı.
sosi5 insalkah kuzum ya 16 haftaligim suan
Gozdealpu Ben de inşallah çarşamba öğrenicem. Tek yumurtalar mı? ve ayıptır sorması kaç kilo aldınız başından beri? haftamız aşağı yukarı aynı ama ben 8 kilo verdim
2zlerinannesi evet kuzum adetten 6 gün önce öğrendim ilk kez bugün verdim . İlk gebeliğimde adet günü verdiğim de 113 dü o yüzden acaba mı diyorum 🧡"
2zlerinannesi çift yumurta. Ben 5 kilo aldım. Hamile olduğumu anlayan vücudum tamam ben hemen şişeyim diyor
fethiyeli48-48 olabilirrr en iyisi ultrasona girmek bence bir de 2-3 gün sonra bir daha ver bakalım nasıl katlanıyor
Gozdealpu ahahahahha ay güldüm 🙈 kilo alınır verilir ya ben de verdim çok korktum ama şimdi almaya başladım 🌹 önemli olan sağlıklı olmaları 🧿
2zlerinannesi amin kuzum inşallah ilk bebeğimi 2 buçuk ay önce kaybettim inşallah sağlıkla sıhhatle kollarıma alırım
2zlerinannesi ilkinde 30 kilo aldım. Çocuğun peşinde koşmaktan aldığımı tam verdim bitti derken tekrar hamile kaldım.