2zlerinannesi ahahah benim esimde polis memuru gorevdeydi haber verdim arkadaşları anlatıyor iki eliyle kafasını tutmuş ne yapcam ben bu nasıl oluyor diye gezmiş ortalıkta 😅 hayırlı olsun size de aslında misal sizin cift kese olup bi kiz bi erkek cuk olurdu ama Rabbım böyle nasip etmiş hayırla kucagimiza alalım insallah kuzum o zaman çarşamba senden haber bekliyorum cinsiyetini neymiş bakalim minik şempanzelerin

Symaakck Çok geçmiş olsun zor zamanlarınıza ❤️ sağlıcakla buluşun oğluşlarınıza inşallah 🙏🏻

sosi5 ben de aynısını çok isterdim bir kız bir erkek olmasını 😇 eltim de tüp bebekle ikiz hamile hatta aramızda 8 hafta var yani milyonda bir şans oldu bizimkisi ikimiz de ikiz bekliyoruz 🙈 tek istediğim bir cinsiyetten çok çok olmasın 😂 benimkiler kızsa onda en az bir erkek olsun vallahi tek temennim ❤️

magnolia_ 4. Hafta ve 5. Haftada gittiğimde doktor keseyi gösterdi ve tek kalp atışı vardı. 1 ay sonra gelebilirsin bir sıkıntı yok dedi fakat ben 7. Haftadayken kanamam oldu o vesile ile gittim 1 ayı beklemeden. O zaman belli oldu. Doktoruma da dedim 5 haftalıkken Tek kalp atışı vardı dedim. 6 haftada belli olmaya başlar dedi. Benim ki tek yumurta belki o yüzden daha geç öğrenmiş olabilirim.

Prensmmmm çoğu yerde normal diyor kimi zaman hafta farkı olabiliyormuş doktor riskli bir durum olduğunda uyarıyormuş zaten birinin boyu daha uzun olur 😂

glsnbr bnmde öyle gerçekten 12. Haftadan sonra hafifledi. Ama bı turlu geçmedi hala tiksinmelerim devam ediyor. Et balık yiyemiyorum bı tek kahvaltıyı güzel yapıyorum

2zlerinannesi inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz ikizlerimize ben o kadar korkuyorumki kalbim hep pıt pıt 2 tane kaybım var rabbimden tek istediğim ikizlerimi bana bağışlaması 🙏

sosi5 cnm dr banada dedi iki kese var dedi iki bebek ve tek plesanta var dedi zarari varmi dedim biz genelde boyle durumlarla kasilasmak istemeyiz dedi insallah sagsaglim hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Prensmmmm evet inşallah sağsalim kavuşalım başka hiçbir dileğim yok ❤️ allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bize 😇

Pregnantttt ay ben bi de çok evhamlıyım ama üstlerine düşmek istemiyorum böyle biraz düşe kalka büyüsünler ❤️😅