İlk öğrendiğinizde betanız kaçtı ve kaç haftalıktınız ?
Kızlar adet tarihi ile gebeliği uyumlu olmayan varmı
Benim de 6 Haziran ama 20 Haziran olarak değiştirdi doktorum iki hafta fark var geç döllenme
- Düzenlendi
Ozge2805 benm karin agrim cok fazlaydi gögüslerde hassasiyet vardi bir de bende adetime bir gün kala test yaptim iki çizgi cikti tahmini 5 haftalik hamileyim kan verdigimdede ilk 64,8 cikmisti ikinci gün 164 cikmisti 17 sinde randevum var ögrenecem allah nasip ederse🙏🏻 Bana dua edin
Ozge2805 benimde geç döllenme olmustu normalde 30 mayıs adet tarihim ama 14 haziran olarak hesapladı doktorum en bastan beri öyle suan 35 haftalık hamileyim ilk beta değerim adet gecikmem bir gün gibi düşünerek verdim 4 cıktı saglık ocagındaki doktor bekle hamilelik var dedi hatta cok şaşırdım planlı değildi sonra 5 gün sonra evde test yaptım direk çift çizgi cıktı hemen kan verdim beta değerim 120 ydi 2 gün bi daha verdim 500 küsürdü bi hafta sonra kontrole gittim gec döllenme dedi normalde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalıktı
Ozge2805 6 haziranda adet olmuştum adetimden sonra ne zaman bilmiyorum 44 tü beta sonra 17 temmuzda 155 ti 😀 baya yavaş ilerledi yani. Malesef geç döllenme olunca insanı süründüyor baya süre pat diye hamileyim diyememiştim ben de 🙂
Ozge2805
Benim ki uyumsuzluğunda ilerisinde 🤣
23 ocakta 2020 bebeğim düştü. 23 şubatta adet oldum bir kere Mart ve nisanda olmadı. Mayıs 15 te dahiliye de hamile olduğumu öğrendim. 🧐 Nisan 29 betam 1.3 idi.
Mayıs 16 bebek 6+5 idi.
İki kadın doğum doktorum ile ilerledik ama çözemedik 😀 O yüzden bebek döllenmesi 7 nisan olarak hesapladık, bebeğin ölçümlerinden perinatoloji doktorumuz netleştirdi onuda 🤣
Ocak 8 de kucağıma aldım şuan yanımda yatıyor şipam 😍