• Gebelik
  • Kızlar adet tarihi ile gebeliği uyumlu olmayan varmı

Ozge2805 ilk oğlumda adete 3 gün kala öğrenmiştim değerim 80 di 4+3 te de kese gözükmüştü ikinci oğlumda adete 1 gün kala 794 le öğrenmiştim 4+4 de de kese gözükmüştü

Benim de 6 Haziran ama 20 Haziran olarak değiştirdi doktorum iki hafta fark var geç döllenme

Ozge2805 doktora gittiğimizde 7 haftalikti adet gunume gore ama 6 haftalikmis gec dollenmis ama bi sorun falan değil dedi doktor için rahat olsun adet düzensizliğin varsa normaldir dedi suan 10 haftaligiz bi sorun yok çok şükür güzel gidiyoruz 😊🥰

Uysal1628 ya bende dündü adet tarihim fakat 31.71 çıktı beta adet tarihimle uyumlu degil dedi geç yumurtlama olmuş olabilir felan dedi

Ozge2805 korkulacak bisey değil canım icin rahat etsin çoğu kadinlarda görülüyor zaten sağlıklı olup olmadiginida söylüyor zaten sana 😊

Ozge2805 benm karin agrim cok fazlaydi gögüslerde hassasiyet vardi bir de bende adetime bir gün kala test yaptim iki çizgi cikti tahmini 5 haftalik hamileyim kan verdigimdede ilk 64,8 cikmisti ikinci gün 164 cikmisti 17 sinde randevum var ögrenecem allah nasip ederse🙏🏻 Bana dua edin

Ozge2805 benimde geç döllenme olmustu normalde 30 mayıs adet tarihim ama 14 haziran olarak hesapladı doktorum en bastan beri öyle suan 35 haftalık hamileyim ilk beta değerim adet gecikmem bir gün gibi düşünerek verdim 4 cıktı saglık ocagındaki doktor bekle hamilelik var dedi hatta cok şaşırdım planlı değildi sonra 5 gün sonra evde test yaptım direk çift çizgi cıktı hemen kan verdim beta değerim 120 ydi 2 gün bi daha verdim 500 küsürdü bi hafta sonra kontrole gittim gec döllenme dedi normalde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalıktı

Ozge2805 6 haziranda adet olmuştum adetimden sonra ne zaman bilmiyorum 44 tü beta sonra 17 temmuzda 155 ti 😀 baya yavaş ilerledi yani. Malesef geç döllenme olunca insanı süründüyor baya süre pat diye hamileyim diyememiştim ben de 🙂

yeteravci ya açıkçası benimki 31.71 çıkınca geç döllenme olabilir geç yumurtlamış olabilirsin dedi benimde son adet tarihim 14 ocak ama malesefki uyumlu degil dedi bakalım pazartesi birdaha kan vereceğim inşallah artmıştır doktor açıkçası moralimi çok bozdu

Gulsenela benimde doktor moralimi bozdu 🙄 31.71 düşük baya adetinle uyumlu degil dedi düşük olduğunun bende farkındayım dedim 14 Ocak son adet tarihim ama böyle yazdıklarınızla cidden içim rahatladı inşallah artmıştır

Srkt benimkide bir gün gecikti ertesi gün verdim ama idrarda silik çizgiyi görerek verdim çoğunlukla beta hcg herkesin düşük çıkmış benimde moralimi ne güzel bozdu doktor 😁 sağolsun

• Srkt bunu yanıtladı.

Ozge2805
                  Benim ki uyumsuzluğunda ilerisinde 🤣
                  23 ocakta 2020 bebeğim düştü. 23 şubatta adet oldum bir kere Mart ve nisanda olmadı. Mayıs 15 te dahiliye de hamile olduğumu öğrendim. 🧐 Nisan 29 betam 1.3 idi.
                  Mayıs 16 bebek 6+5 idi.
                  İki kadın doğum doktorum ile ilerledik ama çözemedik 😀 O yüzden bebek döllenmesi 7 nisan olarak hesapladık, bebeğin ölçümlerinden perinatoloji doktorumuz netleştirdi onuda 🤣
                  Ocak 8 de kucağıma aldım şuan yanımda yatıyor şipam 😍