• Gebelik
  • Kızlar adet tarihi ile gebeliği uyumlu olmayan varmı

Aysen3434 doktor doktor degil korku evi sanki bende canım sadece yarın doktora degil hastanesine kan vereceğim
doktor olarak Kayseri acıbademde bayan tercih ettim bu hafta degil öbür hafta keseyi görmemiz gerekiyor dedi yani ayın 23 bakalım yarın verdiğim kan inşallah artmıştır

Ozge2805 benimde 3 hafta fark var. Polikistik overliyim zaten düzensizdi adetim. Doktor çok geç yumurtlamışsın dedi.

Ozge2805 benim adetim on gün geçmesine rağmen evde test yaptım çıkmamıştı kan verdim 17 çıktı değerim öyle öğrendim normalde adet tarihim 27 mayıs ama 10 haziran olarak sisteme girdi doktorum haftasoyla uyumlu görünsün diye şuan da 35+5 olduk çok şükür bugüne kadar sorun yaşamadık

Ozge2805 ahaaa sen kan ver hemen ne duruyon git acile karnım agrıyo kasıklaırm agrıyo de gebelik şüphen var mı diye soruyorlar zaten sende olabilir olmayabilir bilmiyorum dersen önce betaya bakıyolar 2 saat sonra sonuc hemen cıkıyo 😂

2melek_annesii kuzum gebelik var zaten sadece beta düşük düşük çıkmıştı korkmuştum ayın 12 sinde verdim 😍 yarın birdaha vericem doktorum yarın ver dedi

Elif5361 sasırdum wala suan ben Bn sadece ne zman kalmıs olabilirim dedim kasımın 5 6 si dan sonradır buyuk bı ihtimalle dedı