• Gebelik
  • Kızlar adet tarihi ile gebeliği uyumlu olmayan varmı

Bu son adet tarihine göre hamilelik olayı bana saçma geliyor ya. İllaki tutmamazlık yapıyor. Benimde 27 temmuzdu ultrasonda farklı çıktı. Bende ona göre hesapladım 12 ağustos oluyordu doktor ne zaman sorsa 12 Ağustos diyorum hep yani gebe kaldığım tarihi söylemiş oluyorum. Herşeyde uyumlu gidiyor çok şükür👍

Ozge2805 9 gun var adetime bugun korunmasis ilski yasadik olma ihtimali varma cevao verseniz sevinirim

Benim de son adet tarihim 30 Ekimdi ama geç döllenme olmuş doktorum 10 Kasım olarak değiştirdi.

Elifsu63 hamile kalma ihtimali adet bitiminin 9 günü ve 17 gününe kadar oluyor genellikle ama bazen geç yumurtlama yaşanabiliyor

Uysal1628 bende 2 aylıkken uyumsuzdu geç döllenme dedi ama ikili teste girdiğimde tam uyumlu çıktı

Benim reglim biraz geç olduğu için 10 gün geçince test yaptım beta 4000e yakındı. Ultrasonda bebek 3 gün geriden geliyordu. İki kontrolde de öyleydi ama ikili taramaya gittiğimde bebek gününü yakalamıştı. Bazen sonradan zamanı yakalıyor.

Ozge2805 benim de erken döllenme olmuş adet takvimine göre hesapladığımdan bir hafta büyük

tatlissannee işte canım doktorlar adet tarihini baz alıyor ama biz o gün adet olmaya başlıyoruz normalde yumurtlama gününde hamile kalıyoruz … benim normalde son adet tarihim 14 ocak ama 28 yumurtlama oldu

Merlii sağlıkla kucağınıza alın. Ben düşük yaptım maalesef😔

Ozge2805 inşallah benimki gibi olur ☺️ Bir iki gün sonra yine kan verin yükselme olacak inşallah benim 155 ten sonra dr a gittim 3 haftalık demişti keseyi çok çok küçük gördü sonra 6 haftalık gibi gittim 8 haftalık çıktı 😀 düzene giriyor zamanla işte ama insanı biraz oyalıyor bekliyoruz güzel haberlerinizi

Gulsenela yarın kan vereceğim bakalım canım şuanlık gayet iyiyim hayırlısı olsun

Uysal1628 çok üzüldüm ya üzülme inşallah tekrar olur inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Ozge2805 hiç belli olmaz hayırlısı olsun bekleyin sadece o geleceği zamanı biliyor😇

Elif5361 insanın bir kaybı olunca pıhtılaşma yüzünden ister istemez 😢 ne düşüneceğimi bilmiyorum inşallah artmıştır

Ozge2805 Çok geçmiş olsun Ben adetim 1 hafta geçince evde test yaptım pozitif 1 hafta daha bekledim nolur nolmaz adet olmayınca gittim kan verdim ilk 580 çıktı 4 gün sonra 3577 çıktı değerim ben acele etmedim benimde ilk kimyasal oldu salmıştım yani

Ozge2805 beta değeri hemen yükseliyor canım merak etme benim ilk yaptırdığım da 426 2 gün sonra 800 çıktı bana da öyle demisdi sağlık ocağı emin olmak için hastaneye git demişti gittim alttan muayene etti kese göründü