• Gebelik
  • Kızlar adet tarihi ile gebeliği uyumlu olmayan varmı

Benim reglim biraz geç olduğu için 10 gün geçince test yaptım beta 4000e yakındı. Ultrasonda bebek 3 gün geriden geliyordu. İki kontrolde de öyleydi ama ikili taramaya gittiğimde bebek gününü yakalamıştı. Bazen sonradan zamanı yakalıyor.

Ozge2805 benim de erken döllenme olmuş adet takvimine göre hesapladığımdan bir hafta büyük

tatlissannee işte canım doktorlar adet tarihini baz alıyor ama biz o gün adet olmaya başlıyoruz normalde yumurtlama gününde hamile kalıyoruz … benim normalde son adet tarihim 14 ocak ama 28 yumurtlama oldu

Merlii sağlıkla kucağınıza alın. Ben düşük yaptım maalesef😔

Ozge2805 inşallah benimki gibi olur ☺️ Bir iki gün sonra yine kan verin yükselme olacak inşallah benim 155 ten sonra dr a gittim 3 haftalık demişti keseyi çok çok küçük gördü sonra 6 haftalık gibi gittim 8 haftalık çıktı 😀 düzene giriyor zamanla işte ama insanı biraz oyalıyor bekliyoruz güzel haberlerinizi

Gulsenela yarın kan vereceğim bakalım canım şuanlık gayet iyiyim hayırlısı olsun

Uysal1628 çok üzüldüm ya üzülme inşallah tekrar olur inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Ozge2805 hiç belli olmaz hayırlısı olsun bekleyin sadece o geleceği zamanı biliyor😇

Elif5361 insanın bir kaybı olunca pıhtılaşma yüzünden ister istemez 😢 ne düşüneceğimi bilmiyorum inşallah artmıştır

Ozge2805 Çok geçmiş olsun Ben adetim 1 hafta geçince evde test yaptım pozitif 1 hafta daha bekledim nolur nolmaz adet olmayınca gittim kan verdim ilk 580 çıktı 4 gün sonra 3577 çıktı değerim ben acele etmedim benimde ilk kimyasal oldu salmıştım yani

Ozge2805 beta değeri hemen yükseliyor canım merak etme benim ilk yaptırdığım da 426 2 gün sonra 800 çıktı bana da öyle demisdi sağlık ocağı emin olmak için hastaneye git demişti gittim alttan muayene etti kese göründü

Elif5361 işte ben beklemem sakıncalı igne vurulmaya başlamam gerekiyordu adet 1 gün geçtiğinde gittim mecburen belkide daha erkendi normalde son adet tarihim 14 ocak ondan önceki adet 13 Aralık döngü 33 de gelmiş belkide ondan döngüm son aylarda biraz şaşmıştı

Elif5361 salı günü vereceğim daha erken vermem için 12 ocakta verdim 31.71 çıktı hamile olduğum kesinde sağlıkla artar inşallah

Ozge2805 ilk öğrendiğimde betam 200 dü adetime 3 gün vardı şimdi de bebeğim bir hafta önde görünüyor sanırım benim yumurtlamam adetim bittikten hemen sonra oldu