Yusrahmet senin kanaman bayagi yogunmus rabbim sifa versin. Peki neden oldu agir bi is mi yaptın. Söylemesi ayip biz gittigimizdede Doktor iliskiyemi girdiniz yoksa dedi. Ben baştan beri hep kurallara yasaklara uydum dikkat ettim bide. Sadece 1 halı süpürdüm o an oldu. Sizinde durup dururkenmi oldu

1prensesgeliyor yaa benm kı tam kapatmamıs ama ben de Baska sorunlar da var hatta dün post açtım bebegim de 10 gün gerilık cıktı genetik miş kordon dan gıden kan tam gitmiyor mus doktor erken doğum dedı bıde plesenta olayı var artık onu düşünmeye fırsatım bile yok en azından. Lekelenmem yok dıye avutuyorum kendimi ve henuz 26 haftalık hamıleyım sizde bana dua edin ınsallah hepimiz sag salım kucağımıza alalım 😔🙏

burcuhazal ayaklarinin altina yastik alıp yukarı uzatip yatacaksin hep evet ama ben yaptığım halde cikmadi. Rabbimin bilecegi is.

1prensesgeliyor Bana 16. Haftada teşhis kondu.Şuan 23 haftalık bebeğim ve maalesef mesaneye kadar yapışmış plasenta.Doğum vs her şey planlandı.Çok düşünmemeye çalışıyorum sadece dikkat ediyor bekliyoruz.

burcuhazal evet evet arastima hastanesine git mutlaka hatta ben gibi randevu ile ugrasma acilden gir . Ozeldeki doktorum bile bana acilden agrik var de gir bi türlü dedi. Acilden girince senin eline bi dosya verip perinatoloji yolluyor zaten.

1prensesgeliyor Özel muayeneye gidiyordum ben.Teşhis konduktan sonra doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi oradaki profla iletişime geçip durumu kendisi anlattı.Sonrasında 2 ayrı doktora daha gittik hepsi aynı şeyi söyledi.Şuan evet araştırmada yapılıyor takibim.

Asyaas amin inşallah rabbim bütün herkesin yardımcısı olsun. Sag salim kurtarsin rabbim inşallah. Korkmayin surda ne kalmis 10 hafta daha dikkat edin dua edin Allahin izniyle hic birsey olmaz. Benim oglumda 2 hafta geri geliyordu minyon tipli bi oglum oldu ne yapalim canlari sag olsunda. Rabbim.başka dert vermesin. Kafaya takmayin strest yapmayin Allahin izniylr rabbim yoluna koyacaktir. Her is nasibine her nasip ise vaktine esirdir

Crn1996 16.haftada çıktı diye hatırlıyorum ama bi arkadaşımın 25de çıktı

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağsalim vaktinde alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🤲

burcuhazal bende bişey yapmana gerek yok o zamanla yukarı çıkar dedi ama bilmiyorum

burcuhazal hayır kendiliğinden çıktı doktorum bi sorun yok sadece doğuma kadar çıkmazsa sezaryen olur dedi ben zaten sezaryen istediğim için üstünde durmamıştım bile

ssnnmmm 20. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi banada benim şuan 13-2 haftalık ister istemez stres yapıyorm