Asyaas amin inşallah rabbim bütün herkesin yardımcısı olsun. Sag salim kurtarsin rabbim inşallah. Korkmayin surda ne kalmis 10 hafta daha dikkat edin dua edin Allahin izniyle hic birsey olmaz. Benim oglumda 2 hafta geri geliyordu minyon tipli bi oglum oldu ne yapalim canlari sag olsunda. Rabbim.başka dert vermesin. Kafaya takmayin strest yapmayin Allahin izniylr rabbim yoluna koyacaktir. Her is nasibine her nasip ise vaktine esirdir

Crn1996 16.haftada çıktı diye hatırlıyorum ama bi arkadaşımın 25de çıktı

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağsalim vaktinde alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🤲

burcuhazal bende bişey yapmana gerek yok o zamanla yukarı çıkar dedi ama bilmiyorum

burcuhazal hayır kendiliğinden çıktı doktorum bi sorun yok sadece doğuma kadar çıkmazsa sezaryen olur dedi ben zaten sezaryen istediğim için üstünde durmamıştım bile

ssnnmmm 20. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi banada benim şuan 13-2 haftalık ister istemez stres yapıyorm

1prensesgeliyor neden normal doğum için o kadar zorluyorlar anlamadım mecburi bir durum var son dkya kadar beklemek nedir beni doktorum çıkmazsa sezaryen dedi üstelik sezeryana karşı bir doktor

burcuhazal inşallah korkma sıkıntı olmaz bu çoğu hamilenin başında olan bir durum ben korkmuyorum Allah büyük

cevap veren herkese çok teşekkür ederim desteğiniz çok kıymetli ❤️