burcuhazal ben doktoruma bunu sordum hayır erken doğuma sebep olmaz sadece normal doğum yapamazsın dedi
Eşin aşagıda olması
ssnnmmm 20. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi banada benim şuan 13-2 haftalık ister istemez stres yapıyorm
Derya1453 ilk doğumumda sezeryandı yine sezeryan olsun yine ama erken olmssn
1prensesgeliyor neden normal doğum için o kadar zorluyorlar anlamadım mecburi bir durum var son dkya kadar beklemek nedir beni doktorum çıkmazsa sezaryen dedi üstelik sezeryana karşı bir doktor
burcuhazal erken doğuma sebep olmuyormuş valla doktor dedi
Derya1453 çok sevindim inşallah olmaz 🤲 inşallah bebek büyüdükçe yukarı çıkarda hiç sorun kalmaz
burcuhazal inşallah korkma sıkıntı olmaz bu çoğu hamilenin başında olan bir durum ben korkmuyorum Allah büyük
burcuhazal evet benim de öyleydi hatta tam kapatıyordu. 27.haftamda çıktı yukarı.
cevap veren herkese çok teşekkür ederim desteğiniz çok kıymetli ❤️
Derya1453 biraz daha rahatladım sağolın
Annesionu-yer kaçıncı haftada eşin aşağıda olduğunu öğrendinz birde kanamanız oldumu
Peraaaa Ali ulvi Hakverdi
Peraaaa Riskli gebelik olduğu için takibimi yapıyor.
Derya1453 devlet hastanelerinde öyle canim malesef. Benim kuzenimi 8 saat sanci çektirdiler bebek dogmayinca sezeryana aldilar. Ama bastan belliydi bebek iriydi 4 kilo uzeriydi. Prosedürleri var malesef. Banada işte acil durum olunca gel diyor sezeryan tarihi veremeyiz diyor.
burcuhazal benimde asagida 19 haftalığına ayrıntılı ultrasona gidince bakalim yukari çıkmış mi:)
Uerdem inşallah çıkmış olur 🤲 kaçıncı haftada aşağıda dediler size kanama yaşadınızmı
burcuhazal 14. Haftada öğrendim yok hic kanamam olmadi fakat ağrılı iliski oluyordu onla alakası varmi bilmiyorum sonrada devam etmedim artik iliski olayına ara verdim:)
Uerdem banada ilişki yasak dedi yatıyormusnz sizde inşallah çıkar yukarıda hiç sıkıntı yaşamayız
Bende 12.haftamda kanamayla hastaneye gittim biraz düz yolda Yürüyüş yapıp geldim otururken oldu ama normal bi kanama değildi ped yetişmiyor bacaklarımdan akıyordu. Yurtdışındayız zaten hastanede corona olayları dolu test falan yapıldı o kadar kanamaya rağmen girişte bile sonra o kadar kanamaya yine alttan muayene ettiler. Bebeğin kalp atışları var, normal sağlıklıydı. İki doktor geldi plasenta aşağıda ondan kaynaklı kanama sonucunu buldular sadece. 5 gün hastanede kaldım. 5 gün progestoren verdiler sadece sonra kanama devam ediyordu ama azaldı diye eve gönderdiler sonrasındada hiç bir ilaç vermediler sadece dinlenmen gerek kanamaya yapacak bir şey yok bebek sağlıklı dediler. kanama fazla olduğu için Demir ilacı kullandım ve evde lavabo dışında bir iş yapmadım. 18. Haftamdayım halen kahverengi beklemiş kan olarak kanamam az az devam ediyor içerde kan birikintisi de var. 17. Haftadaki kontrolümde plasenta biraz daha yukarı çıkmıştı kanama olmasına rağmen çok şükür bebeğin gelişimi de iyi şu an. Yani ilaç falan kullanmadan da bu sureç geçiyormuş, çok tedirgin olduk ama burda da prosedürler böyle malesef. Progesteronu bile kullanmak ister misin diye bana sordular kullanmam gerekse kullanıyım dedim. Zararı olmaz faydası olur dediler öylelikle kullandım 5 gün.