1PrensAnnesi ben daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz hiç almadım çok korkuyorum narkozdan sonra uyanamıcam diye o da bence doktordan kaynaklı oldu bende hidrosefali hastasıyım beyin içi basınç var baş ağrılarım çoğaldıkça belimden beyindeki sıvıyı çekiyorlar dogumum martta şubat ayında tekrar işlem yapılacak daha önce agrım olduğunda gitmiştim yeni işlem yapılmıştı doktor doğumdan sonra sana yogun bakım gerekli olur dedi noroloji doktorumla bu konu hakkında görüştüm narkozda alabilirsin belden uyuşturmalıda olur dedi panik atak da var o yüzden narkoz almak hiç istemiyorum spinal düşündüm burda okuduğum bi yorum vardı bebeği çıkartırken yanık et kokusu aldım 🙄 bu yorum saçma geldi bana bazıları diyor kustum yapabilirmiyim sizce 😑
Haydi gelin spinali konuşalım
1PrensAnnesi Ebebekte dekilerden o zaman owli mi neydi markası çapraz kapatılıyor çirtli
tesekkur ederim canim 🌸
Neslihan1903 sağol sorduğun için cnm hayır hala çıkmadı dün beslemeye başladılar ama inşallah çıkar bu hafta diyorum
1PrensAnnesi oh oh iyi canım beslenme başladıysa Allah’ın izniyle çıkar yakında rabbim sağlık sıhhat versin inşallah 💕
Dilek-Can yaparsınız tabiki bende epilepsiyim yüksek tansiyon da eklenşnce bende de yoğun bakım riski vardı hatta bebeğim yoğun bakımda hala ama yaptım
kusmaya gelince spinal bulantı yapıyo ama o an söylerseniz hemen iğne yapıyolar geçiyo anında
Eylul58 yok cnm medikallerden 25₺ fiyatı vardı aldım
1PrensAnnesi evet gerçekten abartılan şeylerden korkarak doğuma girdim hiçte bir şey yokmuş🤷♀️😊
Neslihan1903 bende öyle düşünüyorum besleniyo ya artık toparlar inşallah rabbiminde izniyle
Srhtzlyh dimi önyargılar korkular size kaldı aslında ne kolay
1PrensAnnesi inşallah canım az kaldı 🤗
Neslihan1903 🤲🏻İnşallah inşallah
1PrensAnnesi hatta ben bu kadar kolay olacagini bilseydim normal dogum normal dogum diye tepinmezdim😂 şaka bi yana normal doğumu çok istedim ama nasip değilmiş. 17 gün oldu karnım bile kalmadı. Birde sezaryen sonrasi kilo olduğu gibi kalır diye korkmuştum 57 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum bana sadece bir kilo kalmış🤭
1PrensAnnesi denemek istiyorum ama panik yaparım diyede korkuyorum 🙈
1PrensAnnesi Anaa çok sagol valla ❤️ebebekte 100 kusur birsey fiyati oysa