1PrensAnnesi ben daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz hiç almadım çok korkuyorum narkozdan sonra uyanamıcam diye o da bence doktordan kaynaklı oldu bende hidrosefali hastasıyım beyin içi basınç var baş ağrılarım çoğaldıkça belimden beyindeki sıvıyı çekiyorlar dogumum martta şubat ayında tekrar işlem yapılacak daha önce agrım olduğunda gitmiştim yeni işlem yapılmıştı doktor doğumdan sonra sana yogun bakım gerekli olur dedi noroloji doktorumla bu konu hakkında görüştüm narkozda alabilirsin belden uyuşturmalıda olur dedi panik atak da var o yüzden narkoz almak hiç istemiyorum spinal düşündüm burda okuduğum bi yorum vardı bebeği çıkartırken yanık et kokusu aldım 🙄 bu yorum saçma geldi bana bazıları diyor kustum yapabilirmiyim sizce 😑

ece_2206 Ben covid gecirdim baya da uyuştum alakasi yok ama sonrasında kan sulandirici iğne verdiler bana pıhtı atmasın diye

Dilek-Can Spinal en rahatı son anlarda biraz mide bulantısı oluyor baskidan dolayi bende kusacağım sandim ama kusmadım öğürme falan oluyor ama bebegini sana gosterdiklerinde göğsüne koyduklarinda hepsi bi anda siliniyo gözünden. Koku hic almadim ben etrafa bakıyordum sürekli 😂

Dilek-Can yaparsınız tabiki bende epilepsiyim yüksek tansiyon da eklenşnce bende de yoğun bakım riski vardı hatta bebeğim yoğun bakımda hala ama yaptım
      kusmaya gelince spinal bulantı yapıyo ama o an söylerseniz hemen iğne yapıyolar geçiyo anında

1PrensAnnesi hatta ben bu kadar kolay olacagini bilseydim normal dogum normal dogum diye tepinmezdim😂 şaka bi yana normal doğumu çok istedim ama nasip değilmiş. 17 gün oldu karnım bile kalmadı. Birde sezaryen sonrasi kilo olduğu gibi kalır diye korkmuştum 57 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum bana sadece bir kilo kalmış🤭

MihricanA işte bana da onu söylemek istemişler :))
          Covid sırasında kullandığınız halde yine de mi verdiler :)

ece_2206 Covid sirasinda sadece antibiyotik verdiler bana kan sulandirici vermemislerdi ama agustosta covid gecirdim aradan bayagi zaman geçmişti