1PrensAnnesi hatta ben bu kadar kolay olacagini bilseydim normal dogum normal dogum diye tepinmezdim😂 şaka bi yana normal doğumu çok istedim ama nasip değilmiş. 17 gün oldu karnım bile kalmadı. Birde sezaryen sonrasi kilo olduğu gibi kalır diye korkmuştum 57 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum bana sadece bir kilo kalmış🤭

MihricanA işte bana da onu söylemek istemişler :))
    Covid sırasında kullandığınız halde yine de mi verdiler :)

ece_2206 Covid sirasinda sadece antibiyotik verdiler bana kan sulandirici vermemislerdi ama agustosta covid gecirdim aradan bayagi zaman geçmişti

MihricanA anladım tesekkür ederim ben de kasımda geçirdim ve oksapar 4000 kullandım bakalım tekrar verecekler mi

Eylul58 doktor hastaneden çıkmadan isteyince ben direkt ordan aldırdım o yüzden fiyat hiç bakmadım

1PrensAnnesi canım yorumunu görünce çok sevindim çok şükür beslemeye başlamışlar 🤲🏻Özel mesaj sanırım forum hataları sebebiyle devredışı bırakıldı bir süre. Göremedim ki yazayım. İnş bu hafta çıkar artık meleğin 🤲🏻

Gizemlimmio 2 cm açılmam vardı ve bebek kanala girmemişti kilolu bir bebekti.Açıklık olmasa tarih ayarlayacaktık ama bugün almamız gerekiyo dedi doktor.Yarın olsa olmaz mı dediğim halde kabul etmedi 🤷🏻‍♀️