Canım o iz bence Dünya’nın en güzel izi.
Bebeğine kavuştuğun yolun izi ben hic düşünmüyorum bu iz konusunu hem kim görecekki sen ve eşinden başka önemli olan sağlığı Rabbim Sağlıklıca kucaginiza almayi nasip etsin😊
Sezeryan Doğum Korkusu
Kizimveoglumm yaaaa inşallah benimde böyle sizin gibi rahat geçer son 10 gün kaldı dua edin bizlere🤲🏻🥰
Ozgecetindag üf işte benim de korktuğum şey bu 😕 Bir tanıdığım kadın var ne yaparsa yapsın geçmemiş onun ki de. Kabarık duruyordu orası. Dokununca içim parçalanıyordu 😔
Meralrabiamhmt inşallah canım ne güzel moral oldun 🙏🏻❤️
Kizimveoglumm kesinlikle alacağım. Ne zaman kullanmak gerekiyor acaba kremi doğumdan sonra
Aloneanqel maalesef benimkide kabarik simdi pahali ozel bi krem aldim dogum catlaklari dikis izleri ve agir yanıkları ameliyat izlerini geciren ona başladım inş geçer birak ama korkma bebisine kavuşacaksin bu kadar korkuyorsanda zorunlu sezeryan değilse normal dogum yap canim
Zeyzey1616 kapalıyım da zaten 🙏🏻🙏🏻❤️bir başkasının görmesi imkansız ama minicik bıçak izini bile kaldıramıyorum elimdeki, içim cız ediyor. Belki de bebeğim doğunca o anki mutluluktan herşey i unuturum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bittercikolataa amin Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻 İnşallah 🙏🏻🙏🏻 Çevremden bir kaç kişi korkuttu beni yarım olursun, iz kalacak kesileceksin, artık eskisi kadar sağlam vücudun olmayacak diye. Bende korkuyorum işte 😕😕
Kizimveoglumm baş agrınız oldu mu ikincide
Ozgecetindag yok zorunlu değil ama biliyorum ki ilerleyen haftalar da zorunlu olacak. Çünkü elhamdulillah bebeğimiz hafta da 300-350 gr alıyor. Şuan 37+5 de 3300 kg. 41 e kadar 4 kg bulur ve doktor bu defa da zorunlu sezaryen der zaten. Kremi bana da söyler misin canım ve ne kadara aldın
Aloneanqel kişiden kişiye değişir elbet ben genel anestezi oldum sadece uyandığımda saçma sapan bapırmısım böbreğimi aldılar falan diye 😂 neyse aynı günün akşamında ayaklandım bebeğimi kalktım kendim aldım giydirdim falan sadece eve geldiğimde öksüremedim dikiş yeri acıdı diye ağlamıstım yoksa sezeryanım falan çok iyi geçti. Benim 3 sene olcak mayısta iz falan kalmadı zor gözüküyor
Aloneanqel contractubex 180 tl
DemetBeril oldu ara ara ama öyle aman aman bir baş ağrısı değil hafif vurup gidiyor zaten kafein içeren bir ağrı kesici yazdı doktor ağrı oldukca onu alıyorum
1incir sağlıkla büyüsün inşallah canım 🙏🏻 Böbrek meselesi gece gece beni güldürdü 🤗🙈🙈❤️
Aloneanqel dogumdan sonra canım doktoruna sor
Kizimveoglumm anladım teşekkürler 😊
DemetBeril teşekkür ederim. Sezeryan dan kaç gün sonra kullanmak gerekiyor 😊
Aloneanqel contractubex kremin adı öyle dene geçmez ise at bir köşeye diyeceğim kadar ucuz bir krem değil ama canım bilgin olsun
Aloneanqel ben başıma gelenleri hiç yazmıyım ozaman 😕 Allah kolaylık versin sağ salim kucagna al inşallah