1incir sağlıkla büyüsün inşallah canım 🙏🏻 Böbrek meselesi gece gece beni güldürdü 🤗🙈🙈❤️

Aloneanqel ben başıma gelenleri hiç yazmıyım ozaman 😕 Allah kolaylık versin sağ salim kucagna al inşallah

Mom97 ayy yazsan doğurmaktan vazgeçerdim herhalde. Çok mu zorlandın canım 😕 ben baktım çok zorlanacak olursam umrumda değil annemin yanına gelirim geri evi filan kapatıp. Zaten eşim de göreve gidecek geri.

Aloneanqel canım korkma bende bugün sezaryen günü aldım kendi isteğim ve doktor önerisiyle bende normal doğumdan çok korkuyorum çevremde o kadar kötü anlatanlar oldu ki normal doğumu kendimi psikolojik olarak yapamam edememe getirdim hem çoğu kişi sezaryen olan var eskisi gibi değil diyorlar tıp çok gelişti korkma lütfen

Aloneanqel benim ameliyat sırasında basıma bişeyler geldi sonrası cok rahattı ilk iki üç gün acıyo dikiş yeri okadar oda cok değil yani şimdi yine hamileyim yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin yavrularımıza

Ayy12345 haklısın canım. Kiminle konuştuysam hastane de sezeryan ol dedi doğum yapmışlar bebeklerini getirmişlerdi. 🦋 Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin tüm hamile annelere inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️

Mom97 amin canım 🙏🏻🙏🏻 Evet doktora sordum 3. seçenek yok dedi 😂 ciddi ciddi sordum ama 😂😅

Aloneanqel yanlış düşünce canim bu kadar korkuyorsan sezeryan olmamalisin doktorun bunu onermediyse anneler kendi kafssina gore bu sekilde bi yol cizmis su haftaya kadar su kadar kilosu olur zaten sezeryan olur diye çok yanlis hakkinda hayırlısı olsun

Ozgecetindag doktoruma kalsa başından beri sezeryan istiyor ki zaten. Hatta ben ailemle de konuştum özellikle babam normal doğumdan yana dediğimde , iyi o zaman babanı alırız o zaman doğuma o çeker sancıyı dedi güldü 😂😂😂 doktorum şeker olduğu için bende 41 e kadar beklemeyi hiçbir zaman uygun görmedi. Bebeği riske atıyoruz sezeryan yapalım dedi hep. Doktorum ısrar etmese bu kadar hiç öyle pat diye sezeryan olsun diyebilir miyim? Doktoruma normal diye diretiyordum ama vazgeçtim mecburen tabi, şimdi doktorun istediği oluyor 🙈🙈🙈