Aloneanqel iz taa en aşağıda görünmüyor bile ayrıca yapıstırma oluyor artık arkadaşım 3 sene önce yaptı sezaryen simdi görnmüyo bile

Aloneanqel sezaryen kesigi gördn mü hic? Baya bi aşağıda oluyo öyle karnında değil ki. Ayrıca zaten bebegin kiloluymus normal dogumda cok yırtılırdın aşağıda bir sürü dikisin olurdu vajinanin sekli bile değişiyor bence mantklı seçim olmuş

Mom0101 canım ya bir de rahim kesiliyor ya sezeryan da ben ondan da korkuyorum. Ya eskisi gibi olmazsa geri ameliyat sonuçta 🙁 of doğum geldi oldu ben çok stresleniyorum bu yüzden.

Zgr26 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻😍 sen neden sezeryan istedin canım

Nurov acıması değil de ne acılar gördük onu da atlatırız elbet 😅😂 kesilmek beni üzüyor. Rahmimin kesilmesi , sonuçta birşeyin bir orjinali vardır bir de kesilip dikildikten sonra ki hali. Korkuyorum işte o yüzden bu üzüyor beni ☹️☹️

Aloneanqel ama o farkedebileceğin bi kesiklik değil ki😃 yani ne biliyim insanın ağzı yüzü kesilse hani belli olur rahim bu nerden hissetcen de bilcen canım🙃

Nurov ya işte içim almıyor 😅😂 sonuçta kesik ya eski haline dönmezse ikinci gebelikte sorun yaşarsam diye de korkuyorum. 🙈

Ervaaa3434 ayy canım benim ya sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️ Perşembe sabah da bizim inşallah çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum 😬

Aloneanqel bide yanına kuru soğan Al çocuğu emzirmeden önce göğsüne sür sonra sil yara yapmıyor kuru soğan .
              bide hurma koymuştum çantama hurmanın ortasından ısırıp iç tarafı bebeğin agzına sürmüştüm sarılım falan geçirmedi kan şekerini de düşürmedi

Aloneanqel bebegin kilolu olmasa neyse.. ama cikarken köprücük kemigi kirılabilir kanala takılabilir cocuk mesela. 3500 kg üstüne normal dogumda bir sürü tehlike oluyo

Mom0101
                  Biz 3 kardeşiz, 3 ümüz de 4,5 kg ve 4 kg normal, suni sancisiz doğmuşuz.. Allaha şükür hiçbirimizin de bir sağlik problemi yok 🙄