• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı

Brs34 valla hamile olmayan arkadaşın tanıdığına bile yapmıştım kaç çocuğu var cinsiyetlerine kadar söyledim şok oldu 😀

Zhra_cil ipe yüzüğü geçiriyorlar göbeğinin üstüne sarkıtıyorlar. İleri geri şeklinde sallanıyorsa erkek, yuvarlak daire şeklinde sallanıyorsa kız😂 bana 3 kişi yaptı hepsinde kız çıkmıştı

Brs34 benimde kız çıkıyordu hep , hatta baya inanmıştım ona 😅 öğrendim ki oğluş geliyormuş 😀

Emel38 petek kenarında yerimi aldım ayaklarımı dayıyorum peteğe ancak ısınıyor 🤭

Gta_35 bende ilk oğlumda ileri geri gitmişti ikinci oğlumda yuvarlak cizdi kız sandım ama erkekmiş 🥰

Brs34 valla merak ettim bunu eşime yaptırcam 😁😄

Annecik_ kız neler var daha 11+3 deyim dün misafirlerim vardı biri diyor kalcan büyümüş kız digeri diyor yüzün güzelleşmiş erkek öbürü burnun büyümüş kız digeri tatlı yiyor kesin kız en son ay yeter diye bagırdım dedim siz yaşlı insanlarsınız annem kayınvalidem vardı bide komşum 😃 gidin milleti konuşun her zamanki konunuzun dısına cıkmayın diye bağırttılar brni allahtan alısıklar bana sustular bir sürü hurafe var vallahi bazen sıkıyor

Annecik_ Ayak üşürse tatlı aserirsen bel ağrısı birde baş ağrısı cekersen ha bide göbeğin aşağıda ve top gibiyse erkek bide guzellesirsen bunları hep duydum hepside bende var doktor erkek dedi 6 aya kadar sonra kız dedi anlamadım benim gibi olan var mi😂🤣

Annecik_ ben ikinci kez anne olacağım allah izin verirse sürekli uyumak istiyorum etrafimdakiler diyorki kız bebeği anneyi yorar oyuzden sürekli uyumak istersin ne alaka ilk çocuk yoruyor olmasin😂😂😂

Annecik_ bence hiçbi hurafe doğru değil ya sonuçta yüzde 50 ya kız ya erkek olcak yani kiminde denk geliyo aa demek doğruymuş diyolar mesrla benim kız yakın arkadaşım da kız ikimizin de göğüs uçları koyu hamilelikte zaten normal bi durum bu cinsiyetle ilgili degil yani🤣

Safcan ben hep baş ağrısı çektim canım hiç ekşi çekmedi tatlı istedim ve kız ben hiç inanmam zaten böyle hurafe şeylere ya saçma geliyo sonuçta %50 yani ya kız ya erkek olcak işte kimine denk gelince demekki dogruymus diyolar ama sizin durum da tuhafmış yaa 6 aya kadar erkek sonra kız alışmışsınızdır da erkeğe 😁

SeymaK Kesinlikle katılıyorum canım Allahın işi rabbim gönlümüzdeki ni hayırlı bir şekilde nasip etsin kim ne istiyorsa inşallah🙏😍

SeymaK Aynen öyle canım hurafe ben artık inanmıyorum gerçekten.
          Alışmıştık canım ya çokta sevindik bir kızım vardı birde oğlum olacak diye tek hayalim bir kız bir oğlandı belkide olur doğuma kadar Allah büyük belki hala öyledir hayirlisiyla inşallah 🙏