Ayse2011

• 29 Kas 2021
  • 9 Ara 2020 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • 2.çocuk 2.gebelik.. tartışmasında

Zeynosumminik ikiside seviliyor tabiki benim kız 10 yaşında oglum 3 aylık oldu kızım anne gibi ilgileniyor o kadar içim gidiyorki ikisinede ilklerden yeteniyorum gibi düşündüm kızıma. Ama 2. Ayı bittikden sonra o duygu geçti siz hamilesiniz o duygular normal hepsi geçicek dogumdan snra kendinize ⅔ ay verin bitiyor hep güzel düşünün

• Amniyon sıvısı tartışmasında

Sevddaa ilk kızıma hamileyken böyle oldu 37 haftaya girer girmez sezeryana alındm ama cok sükür hiçbir sorun olmadı küvezede girmedi. Oglumdada suyu fazlaydı 😅 ondada bir sorun teikil etmedi kontroldeydim sürekli oda 38+4 de dogdu kızım daha iri ve kiloluydu ogluma göre. Yani sık kontrol edilirsen doktorun da nasıl ilerlemen gerektigini söyler mutlaka stres yapma yeter

• Deniz59 azda gelse her ıkladıgnda verirsen o sütün çogalcak hiç merak etme şahsıma doymaz diyede düşünme belki sen yorulacaksın ama mama yerine memeni ver miğdesi kuş parmagının ucu kadar o az gelen sütün yeter emdikçe çogalacak sütün

• Normal mi? Sezeryan mı? tartışmasında
        • beyzaerler bende pnik atağım ama igne yaparken anestezi doktorum öyle güzel muhabbet ettiki anlamadm bile yapılırken hemşireler saolsun hep bi makara muhabbet sadece doltprum hazırmısın dediginde panikledim o ara anestezi doktorum benle konuşup hava yoluyla bişey verdi mis gibi uçtum 🤣 bence alakası yok dediginle. Kesinlikle doktorunuz hastaneniz iyi olmalı bu konuda

Bus27ra27 canım ben 2. Sezeryanı oldum kilomda kalmadı 2 buçuk ayşık suanda ogşum aldıgım kiloyu 1 ay içinde verdim toplam 17 kilom gitti ve dahada veriyorum ama kızmda 35 kilo aldm 4 ayda verdim he bu kendiliginden gitmiyor biraz daha temkinli beslenmekle alakalı süt yapsın ye dediklerinde yersen aman lohusa yım der yatarsan kilon seninle kalır ben ameliyattan cıkıp 3. Gün her işimi kendim gördüm 5 gün 10 kilo gitti 1. Ay 5 kilo daha sonra yavaşlıyor gidiyor emzirmekte cok kilo verdiriyor ama korkma bünyen müsait olsa bile kiloya bu şekilde ilerler düzenli beslenir bol su içersen gider mutlaka sezeryan olacaksan korsede kullan derim karnın kalmaz ben bu şekilde berdim kilomu

• cbciseda gögüs ucu kremini dogurmadan önce dogurana kadar kullanırsan hayt kurtarır sonrasında pek bişeye yaramıyor. Depent büyük kolaylık. Bide yanına kafa dengi birini alırsan hastanedeki zamanın mükemmel geçer ben sezeryandan cıkar çıkmaz uyuşuklugum geçince ayaklanıp makara yapıyodum yakınlarmla 😃

• Mustela Set tartışmasında

Ebru18 kendi sayfasndan al derim ucuza buldugunun sıkıntıları olabilir. Ben hep e bebek ürünlerini aldm cok memnun kaldm

• Almiram31 canm 2 sene önce diyorsun çok erken kızarıklık en az 3 senede gidip bembeyz oluyor yapıştırma dikiş en iyisi ben 10 sene önce yapıştırma oldum şimdi 2 ay önceki dogumumdada yapıştırma oldu hiç belli bile degil evet kızarıklaştı ama 3 seneye bembeyaz olup belli olmuyor. Diger türlü dikiş izi daha beter bence

• Taze1anne bence hiç vazgeçme aynısını banada yaptılar eşimle ben aslan dedik öylede oldu birtek yanına ateş i de ekledik oda kızımın istegi diye Aslan ateş oldu. Bence çokda güzel bir isim kararınızdan dönmeyin 🦁

• Göğüs ucu sorunu… tartışmasında

Nsabcak şimdiden gögüs ucu kremi kullanın sonra emzirirken yara olursa bi fayda etmez 30. Haftada başlamıştım ben çok sükür bi sorun olmadı emzirirken ilk cocugumda bı sebepten emzirememiştim bilmiyordm hiç önceden kullanılması gerektigini akıl verende yoktu. Mutlaka lansinoh krem alıp sürün dogum yapana kadar sonrasında gerek bile kalmaz

• Sezeryan doğumda sonda tartışmasında

zclkkubra yani ben 2 kez dogum yaptım 2 sindede uyuşukken takıyorlar öyle isteyin sizde eger öncesinde takıyorlarsa cok saçma zaten

• Gamze-34ozturk ben araç içinde kullanılan puseti bebek arabasıyla takım aldm ilk kızımdada puset kullandm baya kullandm yani öyle ¾ ay degil seneye gelmiştik koltuk olarak bile kullandık bence en iyiisi puset ama bebek durur ise iyi 😆 benim kız çok güzel duruyorken oglum hiçbir yerde durmuyor

• Gorkem97 tabiki tercih meselesi ben tecrübemi paylaştım gerisi sizlerde 😘