• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı

SeymaK Kesinlikle katılıyorum canım Allahın işi rabbim gönlümüzdeki ni hayırlı bir şekilde nasip etsin kim ne istiyorsa inşallah🙏😍

SeymaK Aynen öyle canım hurafe ben artık inanmıyorum gerçekten.
Alışmıştık canım ya çokta sevindik bir kızım vardı birde oğlum olacak diye tek hayalim bir kız bir oğlandı belkide olur doğuma kadar Allah büyük belki hala öyledir hayirlisiyla inşallah 🙏

SeymaK bide sen rüyanda ne görüyordun cinsiyet olarak canım 🙏😍

Safcan aaa valla canım 3 hamileligim benimde iki hamileliğimde başıma geldi ilk kızım dan sonra 2 kızma hamileydim doktor erkek dedi renkli ultrason da pipisi var dendi ve özelde sonra kızım oldu 😁 şimdi 3 hamileyim iki kere gittim erkek dedi sonra kız dedi 😁😁

mutluaile11 aaa bunu ilk duydum ve çok hoşuma gitti 🤣🤣ne güldüm Allah senide güldürsün emi 🤗🤣🤣

Safcan 6ay da değişikmiş biraz😂 alışır insan be👶🏻 iyi bari çocuk çıkmadan söylemiş 😂

Esma_zrl biz ilk kalp atışları hep 176-184 arasıydı ama oğlumuz olacak

Asyaayaz1 Erkek bebeğim olacak bel ağrısından artık duramıyorum ben birtek buna inandım kızlar gerisi batıl inanç geliyor

Deryauzm27 rabbim sana bağışlasın annesi inşallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin 🙏😍😍🤗sağlıklı bir şekilde😍ya bu doktorlarida anlamıyorum sırf söylemek için söylüyorlar sağlıklı olsunlarda kuzucuklarimkz Allah büyük inşallah

nes2009 bir dahaki kontrolde hem kız hem erkek demezse iyi 😂😂ben ona hazırladım kendimi artık🤣

Gokceeeee-_ Benimde hep baştan belim ağrıyordu bel ve baş ağrısı çok çektim şimdi biraz hafifledi ama ayakta çok durunca birde oturunca uzun süre yastık koymadan hemen felç😣bide bacak ağrısı diyorlar sizde oldu mu yani varmi

Safcan aminn canım benim inşaallah aynen valla ah bu doktorlar ama dediğin gibi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ❤️