Annecik_ Arkadaşlar gerçekleşen ya da batıl olan cinsiyet hurafelerini burda konuşalım mı maksat eğlence olsun ☺️ ben başlayayım göğüs uçları kararırsa erkek kararmazsa kız diye duydum ☺️
Zhra_cil Annecik_ göbek deliğinden aşağı kasıklarına dogru karartı gibi bi çizgi inerse erkek diolar🥰😅
Asyaayaz1 Saçlarını kesme ömrü kısalır,göbek deliği erken dışarı çıkarsa erkek hemen çıkmazsa kız,bel ağrırsa erkek kasık ağrırsa kız tövbe estağfurullah saçma sapan şeyler😂🤦🏻♀️
Gokceeeee-_ Asyaayaz1 Erkek bebeğim olacak bel ağrısından artık duramıyorum ben birtek buna inandım kızlar gerisi batıl inanç geliyor
Annecik_ Deletedmom27 benim oğlumda kararmıştı şimdi pembiş ama yine de erkek tahminim var ama daha haftası çok erken
Emel38 Zhra_cil aşağıya doğru benimki Erkek bebeğim..çok rahatsız etmiyorsa da erkek derler..tuzlu ve ekşi seviyoruz 🤗..hangisi uyuyor sana 😁
Esma_zrl İlk kalp atışı duyulduğunda 140 altındaysa erkek 140 yüksekse kız 🙂 hem biraz bilimsel yanıda var
Annecik_ Brs34 eğer benim de erkekse oo hurafelerden bir tanesi bile tutmadı diyeceğim çünkü tüm belirtilerim kız 😂
Brs34 Annecik_ bana herkes kızın olacak dedi ben de öyle inandım. Rüyamda erkek olduğunu gördüm sadece. Bir de ayaklarım normalden fazla üşüyor buda erkek belirtisi diyorlar bi o tuttu😂😂