SymDnz 112prmanne baya oldu tahlil yaptırmayalı ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama can sıkıcı olmaya başladı artık 🥺
Fizyoterapist BusHa Doğum kas iskelet sistemi için travmatik bir olaydır. Dolayısıyla var olan bel fıtığı problemini artırabilir. Bunun önüne geçmek için bel çevresi kaslarını ve pelvik taban kaslarınızı kuvvetlendirebilirsiniz.
Esracobanesram HappyMom sırt ağrım çok oluyor damdan düşmüş gibi bir ağrı sürekli oluyo ilk gebeliğim üçüncü ayimdayim ve kaşlarım çok kabuk atıyor
Egeligif HappyMom merhabalar doğum sonrası göbek için masaj yaptırılabilir mi ? Yoksa kendisinin inmesini mi brklemek lazım. Benim Filipinli bir arkadadim onların ülkesinde göbek kalmasin diye masaj yapıldığını söylemişti
Fizyoterapist Egeligif Doğum sonrası masaj uygulaması önermiyorum. Lohusalıkta masaj uygulamasının çeşitli zararları vardır. Erken evrede karın kaslarınızı güçlendirici egzersiz yapabilir ve korse kullanabilirsiniz.
Merveysel15 HappyMom 9 haftalık hamileyim bende daha önceden bel fıtığı patlamıştı geçti ama bel ağrılarım hiç geçmiyor gebelikte ayakta yarım saat bile duramıyorum bu kadar ağrı normal midir herhangi bi sorun olur mu gebelik için.
Fizyoterapist Merveysel15 gebeliğin ilerleyen zamanlarında ağrılarınız daha da artabilir. İlk trimesterdan sonra gebelik egzersizlerine başlamalısınız. Sırt üstü ve yüzüstü yatmanızı önermiyorum.
leylaozboluk morusevenanne uyuşmalar magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş. Bende de oluyor arada. Kaçıncı haftanızdasınız?
Cicek10 HappyMom kalçadan Protestan iğne oluyorum her gün ve bazen bacağıma ve belime inanılmaz ağrı yapıyor hatta incinmiş burkulmuş gibi şişme oluyor bunun için bir şey yapılabilir mi
Fizyoterapist Cicek10 Her gün aynı kalçadan iğne yaptırmamaya dikkat edin. Riskli bir durumunuz varsa egzersiz önermiyorum. Doğal kantaron yağı edinebilirseniz bel ve bacak bölgenize düşük şiddette masaj yaptırabilirsiniz.
snmsvrnzdmr @Fizyoterapist 12 haftalık gebeyim, bugün çok diz ağrım oldu lodos var yağmur yağacak diye düşündüm akşamdan beride kalçanın sol tarafı ayak parmağım. Kadar ağrıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Papatyamsi HappyMom merhaba mart ayında ben trafik kazasi sonucu bacağımdan ameliyat olmustum ayaklanip iyilesmjstm ve bu aralar bacaklarimdan eklem yerlerm cok ağrıyor gebelikten dolayı mi sizce ?
Chaala89 HappyMom 7. Aya yaklastim. Sag kaburga alt kemigi tarafinda bir agri var sanki birsey carpmis da morarmis gibi. Disaridan bir sey yok. Arastirdigim kadariyla buyuyen karin ve diyafram kaburgaya baski yapiyormus. sizin bur yorumunuz var mi?
Huzurmelegim_28 HappyMom merhaba beniim skolyozum var ve sirt agrilarim basladi tekrar boynum ve sirtim cok agriyor bunun icin ne yapmaliyim suanda bilmiyirum
koalababy HappyMom başımda enseme yakın fındık gibi sarımsa şişlik var internette yap bezesi diye çıkıyor çok ağrı yapıyor gebelikte bunu çözebileceğim doğal bir yöntem varmıdır 🥲
happypregnant29 @Fizyoterapist bende bel fıtığı var iki adet normal doğuma engel mi ve bazen ağrılarım çok oluyor ne yapmalıyım 18 haftalık şuan
HilalAkgul HappyMom 33 haftalık gebelikte sabah kalkınca sol kasıkta şiddetli ağrım oluyor yürüyüş yapınca geçiyor normal mi