Esssgi rica ederim canım benimde aynı gelirse annem kardeşlerim babam kaynanam kaynatam gelir ama korkuyorum virüsten dolayı artık hakkımda hayirlisi artık napalım 😊

Cns_33 evet ama bileğinizi sıkan bir şey değil ben hissetmedim bile, bilgi verdiler kollarınızı oynatmayın diye bunları takıyoruz demeseler hissetmezdim

Esssgi canım öncelikle Allah’ım bagislasin evladını benimde az kaldı bende sezeryan olacağım soğuk sprey sıktılar yazmışsın bu ne için iğne yapılan bölgeyi uyusturmak için mi acaba doktorumda bana sprey kullanılacağını söyledi merak ettim ne işe yarıyor diye

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Esssgi ben de bir tane almıştım o zaman hemen alayım çok teşekkür ederim ☺️

MS-2190 merhabalar, sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah 🙏🏼 Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim sezaryen olduğum için hiçbir bilgim yok malesef

Melekkk9595 çok teşekkürler amin inşallah 🙏🏼 Benim de ilk gebeliğimdi hem eşim hem annem kaldı yanımda. Eğer tek refakatçi kalsaydı ben de sadece eşimin yanımda olmasını isterdim tek kişi olsaydı da zorlanmazmışız hiç korkmayın

Callmeru estağfurullah ne demek ben de bilmediğim bir çok şey öğrendim burada 🙏🏼 her sezaryende sonda takılıyor genel anestezi isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum ben spinal olmasını istedim bazı durumlarda spinal ile başlanıp genel anesteziye dönebiliyor. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğinize çok teşekkür ederim ☺️

Aloneanqel amin inşallah 🥰 çok çok hafif karnıma dokunduğumda ağrı oluyo ya da gülerken 😅 artık işlerimi kendim halledebiliyorum ama kendimi hiç zorlamıyorum ağır kaldırmaktan kaçınıyorum temizliği de robot süpürge süpürüyor ben siliyorum evi

Zehra_001 çok geçmiş olsun 🙏🏼 hiç kendinizi yerlere atacağınız türden bir ağrı olmuyo çok hafif ağrı başladığında ağrı kesici istedim çok minimum düzeyde adet sancısı gibi bir şeyler hissettim karnımda o kadar

Ozge5353 sağlıkla kavuşun kuzucuğa inşallah 🙏🏼 Çok sevindim inanın her anına değer korku endişe heyecan mutluluk hepsini ben de hissettim çok özel bütün duygularımız 🥰

NurSema01 aa aynı haftada aynı gün doğum yapmışız 🥰 amin inşallah ☺️

EymenAli21 çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ☺️ Amiin rabbim size de sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşursunuz ☺️

Cns_33 çok teşekkürler amin 😍 darısı başınıza sağlıkla alın inşallah kucağınıza ☺️

Esssgi darısı benim başıma inşallah bu perşembe spinal sezeryan olacağım ve korkuyorum ☹️