Esssgi rica ederim canım benimde aynı gelirse annem kardeşlerim babam kaynanam kaynatam gelir ama korkuyorum virüsten dolayı artık hakkımda hayirlisi artık napalım 😊
21.01.21 39+4 SPİNAL SEZARYEN İLE GELEN MİNİĞİM
Melekkk9595 çok teşekkürler amin inşallah 🙏🏼 Benim de ilk gebeliğimdi hem eşim hem annem kaldı yanımda. Eğer tek refakatçi kalsaydı ben de sadece eşimin yanımda olmasını isterdim tek kişi olsaydı da zorlanmazmışız hiç korkmayın
Callmeru estağfurullah ne demek ben de bilmediğim bir çok şey öğrendim burada 🙏🏼 her sezaryende sonda takılıyor genel anestezi isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum ben spinal olmasını istedim bazı durumlarda spinal ile başlanıp genel anesteziye dönebiliyor. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğinize çok teşekkür ederim ☺️
TansuOzgur Amiin darısı başınıza 🙏🏼☺️
Damla55Defne Amiin inşallah 🙏🏼 dualarım sizlerle ☺️
Aloneanqel amin inşallah 🥰 çok çok hafif karnıma dokunduğumda ağrı oluyo ya da gülerken 😅 artık işlerimi kendim halledebiliyorum ama kendimi hiç zorlamıyorum ağır kaldırmaktan kaçınıyorum temizliği de robot süpürge süpürüyor ben siliyorum evi
EymenAli21 çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ☺️ Amiin rabbim size de sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşursunuz ☺️
Minimalist_anne rica ederim ne demek 🌸
Esssgi darısı benim başıma inşallah bu perşembe spinal sezeryan olacağım ve korkuyorum ☹️
Esssgi aminnn teşekkür ederim canim 😊