Merhabalar güzel anne adayları ve güzel anneler 😌🌸 Her gece forumda uzun doğum hikayelerini okumayı, sizlerle bilgi paylaşımında bulunmayı çok severdim şimdi kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Birilerinin içini rahatlatırsam, yardımcı olursam ne mutlu bana 😌 21.01.21 tarihinde sabah 09.30 da planlı spinal sezaryen oldum. Bebeğim makat geliş olduğu için zorunlu sezaryen oldum. Doğumum devlet hastanesinde gerçekleşti benim için de eşim için de önemli olan doktordu. Spinal yapılmadan önce anestezi doktoru aşama aşama bilgi verdi soğuk bir sprey sıkıldı sonra damaryolu açılan iğneden çok daha küçük bir iğne ile gireceğini söyledi iğne gerçekten damaryolu kadar acıtmıyor elektrik çarpması, karıncalanma hissi yaşayacağımı söyledi bacaklarıma bir sıcaklık yayıldı sonra uzandım ayaklarımı hareket ettirebiliyodum ama his yoktu. Sonra idrar sondası takıldı uyuştuğu için ağrı, acı hissetmedim. Üzerime örtü örtüldüğü için yapılan işlemleri göremedim görmeyi de istemezdim açıkçası. Doktorum geldi ve başlıyoruz dedi sadece dokunma hissi, baskı hissi hissettim çekiştirmeler hissettim. Sanki bebeğiniz karnınızda çok çok hareketliymiş gibi bir his ve dakikalar içinde sesini duydum. Duyduğum en güzel sesti. Annesi bak diyip gösterdiler güzel kızımı. Gördüğüm güzelliğin, hissettiğim duyguların tarifi yok. Eşim yanımdaydı “Aşkım çok güzel ben böyle güzel bir bebek görmedim” dedi 🥰 Hüngür hüngür ağladım. Bebeği görene kadar kendim için çok endişeliydim dikişler nasıl olacak? Canım acıyacak mı yapabilecek miyim ? Ya yürüyemezsem? Ama onu gördükten sonra hiçbir şey hiçbir acı umrumda olmadı ❤️ Kızımı temizledikten sonra dikişlerim devam ederken yanıma getirdiler öptüm kokladım sonra babasıyla birlikte gittiler. Ben de 10-15 dakika sonra odada yanlarındaydım. En çok korktuğum konulardan biri de emzirmekti. Çok şükür kızım hemen tuttu sütüm hala çok çok az geliyor ama emzirmeye devam ediyorum. Güzel düşünmek güzellikleri beraberinde getirir 🙏🏼 Odaya geldikten sonra hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım başladı ağrı kesici yapıldıktan sonra çok azaldı 4-5 saat sonra da ayağa kalktım ilk kalktığımda biraz aceleci davrandığım için tansiyonum düştü yemeğinizi yemeden kalkmamanızı öneririm sonrasında çorbamı içtikten sonra çok rahat bir şekilde tek başıma desteksiz yürüdüm her kalkıp oturduğunuzda ağrı sancı oluyor ama asla dayanılmayacak gibi bir şey değil şiddetli adet sancısı gibi bir his. Bu süreçte yanımda olan eşim sayesinde çok güçlü hissettim ve öyle davrandım, onu çok seviyorum ❤️ Hepinize hayırlı, güzel doğumlar dilerim. Uzun oldu farkındayım ancak aklıma gelen her ayrıntıyı yazmak istedim. Şuan kızım yanımda uyuyor darısı sizlerin başına 🙏🏼 Sorularınız varsa müsait oldukça cevaplayacağım ☺️
21.01.21 39+4 SPİNAL SEZARYEN İLE GELEN MİNİĞİM
Esinizi doğuma almalarına çok şaşırdım hangi devlet hastanesi gittiğiniz☺️
Hayırlı uğurlu olsun inşallah , Boyle pozitif hikayeleri okumak hem çok güzel hemde beklemeyi daha da zorlaştırıyor 🤗
Esssgi merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun, alllahım analı babalı büyütsün inşallah 🙏
ben sunan 36+3 deyin ve bebeğim hala kafasını çevirmedi. Salı günü kontrolde hala çevirmemiş olursa sezeryan tarihi belirlicez. Sormak istediğim; baş ağrısı çok oluyormuş sezaryan sonrası doğrumu? Ve başka rahatsız edişi semptomlar yaşadınız mı?
@NaimeYilmaz sabitleyebilir misiniz
Ben de epidural olucam ama uyku istiycem olurken. Bastırma yaptılar mı?
Hayırlı olsun bebeğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Ben böbrek ağrısı çektim acaba ondan daha ağır mıdır ki ağrılar
Esssgi allah anali babali buyutsun ameliyattan sonra karninaza bastrdilarmi acidimi
Esssgi ya çok güzel allahım güzelce büyütmeyi nasip etsin böyle güzel bi doğum banada göstersin rabbim çok iyi ya maşallah
Merhaba çok güzel bi pozitif hikaye olmuş. 1 hafta geçmiş üstünden şu an nasılsınız acaba bebiş nasıl ?