Esssgi maşallah bebeğiniz hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin benim bebeğimde makat gelişli sezeryan olucam ilk gebeliğinizmi bişey danışmak istiyodum sanırım eşiniz kalmış yanınızda bende eşimin kalmasını istiyorum covidden dolayı tek refakatçı kabul ediyolar ve başka hiç kimseyi almıyolar zorlanırım diyede çok korkuyorum arada kaldım
21.01.21 39+4 SPİNAL SEZARYEN İLE GELEN MİNİĞİM
ThinkerTubi inşallah 🙏🏼 Rica ederim ne demek ☺️Sadece yere eğilmekte zorlanıyorum hiç zorlamıyorum kendimi eğilmek için. rahat bir şekilde kendim yataktan kalkıyorum yan şekilde yatabiliyorum oturuyorum üstümü giyerken ilk günler destek alıyordum şimdi kendim giyebiliyorum
Bende sezaryen olarak gerçekleştiricem doğumumu, daha var zamanım 2 ayım kaldı ama beni şimdiden heycan sardı..
İdrar için sonda takıldı yazdınız onu başka bir sebepten dolayı mı gerek gördüler yoksa her sezaryende sonda takılıyormu?
Kusura bakma cahilliğime heycanıma ve korkuma verin😔
Genel anestezi artık sezaryenlerde uygulanmıyor mu? (İki hafta sonra doktorumla kontrolum var orda da sorucam zaten ama sağlıkçı olduğunuz için danışmak istedim)
Çok teşekkür ederim sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi ❤️🥰
Esssgi Allah analı babalı büyütsün inş , darısı başıma 🥰🙏🏻
Edae amin inşallah 🙏🏼 Kum torbası konulmadı ilk günler karın bölgesinde genel anlamda hassasiyet oluyor dokunduğunuzda sızlıyo korse takmak pek mümkün olmayacağını düşündüm hiç denemedim. Korse sipariş verdim henüz elime ulaşmadı gelince deneyeceğim canım acırsa zorlamayı düşünmüyorum 🙁 depend kesinlikle alın derim ben dikiş yerini acıtır mı diye korkmuştum ama oraya gelen kısım yumuşacık o yüzden hiç rahatsız etmiyor sızdırma yapmıyo ben 2. Paketi de aldım hala kullanıyorum. Bir de emzirme sütyeni çok gereksiz gelmişti bir tane almıştım ama çok gerekliymiş en az 3 tane olmalı ☺️
Çok güzel bi doğum olmuş maşallah rabbim analı büyülü büyütsün🥰yarın da aynı güzel şeyleri ben yaşayacağım inşallah 🙏🏻 tüm soruları yanıtlamışınız aslında kafamda ki yalnız şeyi sormak istedim sondayı uyuşukken takmışlar ne kadar süre sonra çıkardılar yani çıkarırken zor oluyor mu uyuşukluk geçmiş oluyor mu?
Minimalist_anne eşim kadın doğum doktoru o nedenle yanımdaydı inşallah doğumunuz güzel bir şekilde geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏼 Ben de tam tersi genel anestezi olmaktan korktum bebeğimin gelişini görmeyi o anı yaşamayı çok istedim. Hiç kimseyi dinlemeyin çekiştirme ve baskı hissediyorsunuz ama ağrı acı hissetmiyorsunuz ve çok kısa sürüyor bebeği size gösterdikten sonra aklınızdaki tek şey bebek oluyo dikiş atılırken hisseder miyim diye korkmuştum ama dokunmalarını bile minimum hissettim. Anne olmak çok güçlü çok güzel bir his biz her şeyi yapabiliriz kendinize güvenin hiç korkmayın ☺️
Sevinc-38 amiin inşallah darısı başınıza 🙏🏼 Sizin için dua edeceğim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Sondayı uyuştuktan sonra taktılar uyuşukluk geçtikten sonra ben ilk yürümeyi sondayla birlikte yaptım sonrasında sondayı çıkardılar çıkarırken hiç acımadı aksine rahatlama hissi oldu
Esssgi allahım güzelce büyütmeyi nasip etsin canım darısı bize🙏
Esssgi sağlıkla hayırlısı ile büyüsün inşallah 🙏🏻🙏🏻😍 canım Bayağı gün geçmiş, ağrın sızın kaldı mı , işlerini kendin halledebiliyor musun? Uzanabiliyor musun raflara ya da temizlik yapabiliyor musun
Ağrı olacak elbet vallahi 9 aydır artık sıkıldım bel ağrısı reflü derken o ağrılara katlanılır sanırım. Böbrek ağrısından kötü değildir herhalde ben böbrek ağrısında ağladım doktorun yanında valla kendimi yerlere attım herhaldee öyle değildir dimi 😂
Esssgi çok duygulandım okurken bende 18.haftadayim ve çok korkuyorum çok iyi geldi bu yazdiklariniz bende devlete gidiyorum Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin bebeginizede sizede 🥰
Esssgi çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 🙋♀️🌸
Okurken çok duygulandım, çok güzel anlatmışsınız.. Allah uzun ömür versin yavrunuza inşallah.. emzirme atleti veya sütyeni gerekli mi acaba? Önden düğmeli pijama veya gecelik nasıl rahat oluyor ?
Ayyy bende eşimi ikna ettim doğuma gircek inşallah alırlar ya sizin hastane sorun etmedi mi bizim burda odaya bile almıyolar eşleri☹️