İyi akşamlar 31+2 yiz üçüncü sezeryanım olucak allah nasıp ederse kontrolümde doktor ben yapamam üniye gönderirim dedi yapışık oluyomuş dıkıs yerleri açana kadar sıkıntı yaşıyoruz dedi çok korkuyorum halıyle epidural düşüyordum ama hamılelık tansıyonu çıktı ılac kullanıyorum ve nefes darlığımda var halıyle kılomda🤭sipinalmi epiduralmi arkadaşlar fıkırlerınızı alabılırmıyım🤗

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah 🤲💕

Esssgi şuan kızım, oğlum, meleğim, yanımda uyuyor cümlesi🥰…. ne kadar güzelll. 146 kaldı. Rabbim hayırlısıyla nasip et. Bize ve bebek hasretiyle yananlara iniallah❤

Esssgi maşallah Allah analı babalı büyütsün . Bende sezeryan olcam korkularım var ama sizin paylaşımız içimi rahatlattı çok teşekkürler

Esssgi 39+ 1 ile 7 gün sonra bnde spirinal sezeryan olacağım az kaldı bebeğime kavuşmaya hayırlısı ile..🥰 sizde Analı babalı güle güle büyütün bebeğinizi

Esssgi rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah benimde ilk doğumum ameliyat olmuştu herkes yanımdaydı ama şuan düşündüğüm ikinci doğumum olacak ama virüsten dolayı acaba ailelerin gelmesi yasakolurmu eşimin tarafı benum tarafım kalabalık oluyor hepsi gelince şahsen eşimden başka kimseyi istemiyorum ben zaten ama gelseler yinede bisey demem merak ediyorum hani ziyaretçilerin gelmesi virüsten dolayı yasak mı acaba?😊

Esssgi

Esssgi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ne güzel anlatmışsınız, benim de bebeğim makat gelişli ve sezaryen zorunlu gözüküyor. Böyle olumlu hikayeleri okumak inanın çok iyi geliyor. Teşekkürler ❤️

tavuklupilav amin çok teşekkür ediyorum ☺️ Eşim kadın doğum doktoru devlet hastanesinde ☺️

Cicibis rabbim sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin size inşallah 🙏🏼❤️

Betuldoksan çok ama çok teşekkür ederim güzel dualarınız için ☺️ Yasak olup olmadığını bilmiyorum benim eşim ve annem yanımdaydı hastanede ☺️ Evde biz de çok kalabalıktık sadece anne babalarımız ve kardeşlerimiz vardı başka akraba kabul etmedik ona rağmen korktum ben de 😞

Yuspel çok teşekkür ederim amin 🙏🏼 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ☺️

Eymen_52 Amiin çok teşekkürler 🙏🏼 Gerçekten güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diye düşüneceksiniz her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️

Esssgi rica ederim canım benimde aynı gelirse annem kardeşlerim babam kaynanam kaynatam gelir ama korkuyorum virüsten dolayı artık hakkımda hayirlisi artık napalım 😊

Cns_33 evet ama bileğinizi sıkan bir şey değil ben hissetmedim bile, bilgi verdiler kollarınızı oynatmayın diye bunları takıyoruz demeseler hissetmezdim

Esssgi canım öncelikle Allah’ım bagislasin evladını benimde az kaldı bende sezeryan olacağım soğuk sprey sıktılar yazmışsın bu ne için iğne yapılan bölgeyi uyusturmak için mi acaba doktorumda bana sprey kullanılacağını söyledi merak ettim ne işe yarıyor diye

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Esssgi ben de bir tane almıştım o zaman hemen alayım çok teşekkür ederim ☺️

MS-2190 merhabalar, sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah 🙏🏼 Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim sezaryen olduğum için hiçbir bilgim yok malesef

Melekkk9595 çok teşekkürler amin inşallah 🙏🏼 Benim de ilk gebeliğimdi hem eşim hem annem kaldı yanımda. Eğer tek refakatçi kalsaydı ben de sadece eşimin yanımda olmasını isterdim tek kişi olsaydı da zorlanmazmışız hiç korkmayın