Esssgi

Ben de epidural olucam ama uyku istiycem olurken. Bastırma yaptılar mı?
Hayırlı olsun bebeğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Ben böbrek ağrısı çektim acaba ondan daha ağır mıdır ki ağrılar

Esssgi hayırlı olsun cok guzel gecmis 😊darisi benle ogluma insallah

Mcakir çookk teşekkür ederiz amin 🙏🏼❤️ Darısı başınıza inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum olur sizin de ☺️

Şu an nasılsınız? Dikişleriniz nasıl? Ne düzeyde hareket edebiliyorsunuz? İnşallah hepimizin doğumu böyle güzel geçer 💘 bizle paylaştığınız için teşekkürler 💘

Zehra_001 çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah her şey yolunda gider 🙏🏼 Kanama kontrolü yaparken hafif hafif karnıma bastırarak alttan baktılar. doğumdan sonra bacaklar uyuşuk olduğu için alttan baktıklarını hiç hissetmedim bastırırken karnımda ağrı oldu evet ama dayanılır düzeyde inanın korkulacak hiçbir şey yok ☺️

Esssgi allah analı babalı büyütsün 🥰 bizim de ters sezeryan günü alacağız bu hafta. Kum torbası koydular mı karnınıza ya da korse hemen taktınız mı? Bizim gibi sezeryan günü bekleyenlere başka tavsiyeleriniz var mı 🥰 teşekkürler

Esssgi eşinizin de doğum haneye girebilmesine çok şaşırdım. Aslında benim için de bir umut oldu. Çünkü benim gittiğim hastanede ne fotoğrafçı ne eş kimseyi almadıklarını söylediler. Eşimin alınmayacak olmasına Çok üzüldüm. Korona dan sebep yanıma refakatçi olarak da 1 kişi alabileceklerini söylediler. Haliyle o da eşim olacak. Bir de Allah nasip ederse normal doğum istiyorum. Ama olur da sizinki gibi zorunlu sezaryen olursa spinal den çok korkuyorum. Kuzenim beni çok korkuttu. Şöyle kötü böyle kötü. Resmen travma yaşadım. Senin sezaryen olursa komple bayılttır kendini falan dedi. Hep bağırdım bebeği çekerlerken dedi. Kuzenimin söylediği kadar var mıydı sizin de? Kafam doğum şekli konusunda çok karışık.. 😑🙄

Yagmurr34 amiinn 🥰🙏🏼 Kanama kontrolü bir kaç kez yapıldı aşırı bir baskı uygulanmadı hafif hafif parmaklarını bastırarak baktılar ağrı oldu ama aşırı değil

Nur_grvn pek uygun olacağını düşünmedik yanımda olması daha iyi oldu ☺️

Esssgi öncelikle hayırlı olsun çok güzel bı doğum anınız olmuş.devlet hastanesindeki doktorların ilgizisliginden çok korkuyorum.devlette doğum yapmanız ve eşinizin doğuma alinmasi buna nasıl izin verdiler.

Esssgi gözünüz Aydın Rabbim hayırlı evlat olması nasip etsin ☺️ Devlet hastanesinde babayı doğuma alıyorlar mı ben mi yanlış anladım ?

Esssgi meraba 37+6 yım ve nstde sancım çıktı hissettim de iki gündür adet sancısına benzer agrılar yasıyorum ve saat te bir e düştü doğumum yakın mıdır 🙄

Yamanlardan teşekkür ediyorum ☺️ Bebiş çok iyi ben de artık kendim yataktan doğrulup kalkabiliyorum gün içinde sadece emzirmek için oturuyorum onun dışında evin içinde hep yürüyüş yapıyorum ve bol bol su içiyorum ağrılarım yok denecek kadar az ☺️

1cansu teşekkür ederim ☺️ İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏼