Ben de epidural olucam ama uyku istiycem olurken. Bastırma yaptılar mı?
Hayırlı olsun bebeğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Ben böbrek ağrısı çektim acaba ondan daha ağır mıdır ki ağrılar
21.01.21 39+4 SPİNAL SEZARYEN İLE GELEN MİNİĞİM
Esssgi allah anali babali buyutsun ameliyattan sonra karninaza bastrdilarmi acidimi
Esssgi ya çok güzel allahım güzelce büyütmeyi nasip etsin böyle güzel bi doğum banada göstersin rabbim çok iyi ya maşallah
Merhaba çok güzel bi pozitif hikaye olmuş. 1 hafta geçmiş üstünden şu an nasılsınız acaba bebiş nasıl ?
Şu an nasılsınız? Dikişleriniz nasıl? Ne düzeyde hareket edebiliyorsunuz? İnşallah hepimizin doğumu böyle güzel geçer 💘 bizle paylaştığınız için teşekkürler 💘
Zehra_001 çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah her şey yolunda gider 🙏🏼 Kanama kontrolü yaparken hafif hafif karnıma bastırarak alttan baktılar. doğumdan sonra bacaklar uyuşuk olduğu için alttan baktıklarını hiç hissetmedim bastırırken karnımda ağrı oldu evet ama dayanılır düzeyde inanın korkulacak hiçbir şey yok ☺️
Esssgi eşinizin de doğum haneye girebilmesine çok şaşırdım. Aslında benim için de bir umut oldu. Çünkü benim gittiğim hastanede ne fotoğrafçı ne eş kimseyi almadıklarını söylediler. Eşimin alınmayacak olmasına Çok üzüldüm. Korona dan sebep yanıma refakatçi olarak da 1 kişi alabileceklerini söylediler. Haliyle o da eşim olacak. Bir de Allah nasip ederse normal doğum istiyorum. Ama olur da sizinki gibi zorunlu sezaryen olursa spinal den çok korkuyorum. Kuzenim beni çok korkuttu. Şöyle kötü böyle kötü. Resmen travma yaşadım. Senin sezaryen olursa komple bayılttır kendini falan dedi. Hep bağırdım bebeği çekerlerken dedi. Kuzenimin söylediği kadar var mıydı sizin de? Kafam doğum şekli konusunda çok karışık.. 😑🙄
Esssgi gözünüz Aydın Rabbim hayırlı evlat olması nasip etsin ☺️ Devlet hastanesinde babayı doğuma alıyorlar mı ben mi yanlış anladım ?
Hanife_ikranuR amiin inşallah dualarım sizinle her şey yolunda gitsin her şey gönlünüzce olsun ☺️🙏🏼
Yamanlardan teşekkür ediyorum ☺️ Bebiş çok iyi ben de artık kendim yataktan doğrulup kalkabiliyorum gün içinde sadece emzirmek için oturuyorum onun dışında evin içinde hep yürüyüş yapıyorum ve bol bol su içiyorum ağrılarım yok denecek kadar az ☺️