• Sağlık
  • Burda bi arkadas vardı onu taniyan varmı lutfen cok acil

Fstkcshp cok cok tsk ederim eskiden sivilce gibi şeyler yoktu bende ama hamiligimde fazlalasti aile hekimi hamilelikteki hormonlarla alakali olbilir dedi 😓

Nisannasell sivilce gibi değilde daha çok cilt altında yumuşak doku içinde elinize yuvarlak şişkinlikler gibi gelebilir. Çok geçmiş olsun tekrardan. Bebişiniz iyi olur umarım. İyi günler…

Fstkcshp cok sagolun son bisey sormak istiyorum size benim kalcamda yağ bezesi gibi bisey çıktı emar sonucum yumuşak yag dokusu dendi nöröfibrom olsa cikardi dimi

Nisannasell evet nörofibroma benzeseydi raporunuza o şekilde yazarlardı. Yağ bezesi ile nörofibromun görüntüleri çok farklıdır çünkü. Siz tedbiri elden bırakmayın ara ara kontrol edersiniz kendinizi.

4 ay sonra

@Fstkcshp merhab profilinizde numaranızı gordum whatsapptan yazsam size bir konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Fstkcshp nf1 hakkında yorumunuzu gördümde. Bende de mevcut hafif seyirlik halde. Şuan 6. Ayım fakat detaylı ultrason dhail hiç bir sorun yok. Sizce ufamda bir şey olsa belli olur muydu. Doktorum durumu biliyor

Cansu_k özellikle beyinde olabilecek kitle lezyonları genelde yaşamın daha sonraki dönemlerinde çıkıyor ortaya. Diğer beyin tutulumlarına ise ultrasonla tanı konulabilecek gibi olmuyor daha çok MR yardımcı oluyor. Bu nedenle detaylı da görülemeyebilir. İskelet tutulumları da çocuk geliştikçe genelde ortaya çıkıyor.
              Tabi hiç birşey ortaya çıkmayadabilşr ilerleyen dönemlerde. O da sizin gibi hafif gidişat gösterir İnşallah 🙏🏼

Fstkcshp inşallah hiçte olmayabilir. Buda bir ihtimal buna sığınıp dua ediyorum. Çok teşekkür ederim.

Cansu_k
                  siz şimdiden kendinizi strese sokmamaya çalışın . Güzel gider inşallah herşey 🙏🏼

Fstkcshp inşallah çok teşekkür ederim 🙏💙 cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim

3 ay sonra

Daha önce nf1 hakkında sormuştum. Hatırlarsıniz belki. Şuan 37. Haftadayim. Bebeğim de çok şükür bir sorun yok şuan için. Benim ayağımda fibromlar vardı bu hastalığa bağlı. Sizce sezeryani etkiler mi epidural olmasını veya spinnal?