• Sağlık
  • Burda bi arkadas vardı onu taniyan varmı lutfen cok acil

Cansu_k çok sevindim.
bir sıkıntı çıkmaz umarım. Sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişi inşallah 🙏🏼

Nisannasell ALLAH yardımcın olsun inşallah tez zamanda şıfanızı versin 🤲🤲🤲

Cansu_k merhaba sizdemi nf hastasisnz vücudunuzda kitleler varmi benim ayagimda vardi ameliyat oldum tekrarladi smdide 1 yasindaki kizimda lekler var 😔

Nisannasell merhabalar malesef evet. Şuanda oğluma hamileyim umarım onda bir sorun olmaz.. Ve ayağımdaki kitleler için de doktor ameliyat önermedi tekrar eder dedi.. Doğumda bir sorun oldu mu ayağında ki kitle

Nisannasell gerçekten o kadar zor bir durum ki. Umarım kızınzda daha fazla İlerlemez ne kadar zor bir süreç olduğunu bir ben bir Allah bilir. Sizde bu hastalığı yaşamış biri olarak çok iyi bilirsiniz gerci..

Cansu_k ne güzel iyi bir doktora denk gelmissiniz beni ameliyat eden doktor tekrar eder demedi dese hic olmazdm tek sorun kitlenin baya büyümesi oldu 😔

Nisannasell çok zordu benim için. İstediğim hiç bir şeyi giymiyordum mini etek dar pantolon.. Ameliyat et beni diye gittim. Edersem tekrar edecek dedi. Çok şükür büyümedi hiç hep aynı bir ayağımda var sadece

Cansu_k evet cok zor piskolojik olarakta hamililikte hormonlardan dolayı fibrom artışı olur bnde cok oldu sizdede varmi

Cansu_k benimde ilk basta küçüktü doktor alınması gerekiyor dedi bnde aldirim ayağımın üst kisimndaydi keske aldırmasaydım smdi hem ayagimda cikti hem ayak bilegimde hemde kalcamda eger ameliyat olmasaydim hic biri çıkmazdı 😔😔

Nisannasell olmadı hiç artış, varıs çorabı kullandım hep ayağım için. Leke de artmadı fibromda. Kızının sağlığı nasıl? Leke durumu mu çok mu

Ins evladinizi saglikla alırsınız kucağınıza sizde var die evladinzda olcak die bisey yok allah hayirli dogumlar nasip etsin ins ♥️🤲

Nisannasell ben cerrahpasaya gitmiştim. Filmler çektiler inceledi. Kalple bağlantısıni her şeyi. Almam daha risk dedi. Çok ağlamıştım o Zaman almadı diye. Daha küçüktüm 19 20.. Onu alacak ve ben Özgürce giyinicem diye düşünüyordum

Nisannasell insallau başka hiç bir sorunu Olmaz bizim yaşadıklarımizi yaşamaz ömrü boyunca 😢🙏

Nisannasell inşallah bir şifası bulunur.. 😢 Doğumunuz sezeryan mı oldu bu durumlar etkiledi mi ondan da endişeliyim şimdi. Çok stresli bir hamilelik geçti. Doktorun ağzına baktım ne diyecek her muane de diye

Cansu_k bnde alındığında 20 yasindaydim gitmedigim hastane kalmamisti çapada oldu ameliyatim

Cansu_k evet sezeryan oldu size bisey desem belki inanmasnz bn nf hastalığının ciddiyetini kizimdan sonra ögrendim ben hep nf1 iyi huylu kitleydi alindi bitti dedim doktoruma söz etmedim bile genel anestezili oldu doğum ama doğumdan bi çıktım ayagim iki katina cikti sonra küçüldü ama eskisi kadar küçük degil mandalina kadar😔😔