• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Merhaba bayanlar 6 ocak (adetime 2 gün varken )kan tahlilim 7.04 çıkmıştı 8 Ocak (adet günüm) bugün kan tahlilim 13.13 çıktı düşük değil mi ? Lütfen yardımcı olun çok stresliyim 😓😓😓🙏

Dilektrhn yaa totem postunda beraberdik hoşgeldin 😍 cok yakınız 1 guncuk bizden kucuksunuz😊 kan sonuçlarimiz bile ayni nerdeyse bidaha ne zaman çağırdı doktor. Bu arada bende iğneye başladım

Bahar2622 4 gün sonra gel dedi yani salı günü evet sonuçlarımiz aynı umarım guzel ilerler herşey 🥰

Berfin2121 değerin yukselmesi gerekiyor 3000 olunca gözüküyordu sanırım. Bende de uyku hali var ama cook susuyorum 😊

Senayy96 Merhaba 6 ocak (adetime 2 gün varken )kan tahlilim 7.04 çıkmıştı 8 Ocak (adet günüm) bugün kan tahlilim 13.13 çıktı düşük değil mi ?

Hilalyzr amin insallah. Cinsiyeti gördünüz mu😍 ayy bizde gorsek o günleri

Minnakkk1 teşekkür ederim sizede hayırlı olsun😊 keseyi gördünüz mu pazartesi mi göreceksiniz

Eda2020 aminn❤ vajinal ultrason olunca biraz daha erken gözüküyor sanırım. Bizede haber verin yarin doktordan sonra😊

Gulyigit hiç stres yapmayın artışı güzel, geç döllenme olmuştur o yüzden düşük çıkıyor daha çok minik

Dilektrhn yaa benide çarşamba çağırdı ama işten bidaha izin almak istemedim cumartesi gidicem. Nasil hissediyorsun benim kasıklarımda baskı hissi oluyor

Gulyigit iki günde bir 2 katına çıkması lazım testi tekrar yapın hemen üzülmeyin testinizi erken yapmışsınız benimde ilk bgc 16 çıkmıştı sonradan yükseldi
                  geç döllenmede olmuş olabilir

Bahar2622 vajinalde bakıldı belli belirsiz görünmüştü. Kişiden kişiye değişir tabi ama bence biraz beklemek en iyisi. Doktor göremeyince çok kuruyo kafasında insan :)