Kılooo 😭😭
Busemya sürekli açlık hissi insülin direncinden kaynaklanır hbA1C baktırmanızı tavsiye ederim nacizane
deletedmom6295 aclık 110 tokluk 202 cıkmıs sonucum yarın gosterıcem
Busemya açlık şekerini 100 tokluğu 120 nin üstü istemiyor kadın doğumcular genellikle bebekte aşırı büyüme ve erken dönemde düşük tehtidi olduğunu söylerler kendinizi hiç sıkmayın hepsinin çaresi var bu işin en başı kafa rahatlığı içinizi ferah tutun ben şuan insülin-ilaç kullanmıyorum karbonhidrat ve şeker sınırlamasıyla tip2 diyabet hastası olarak açlıkta 80 toklukta 110 u geçmiyorum ve hiç ama hiç aç kalmıyorum sürekli de birşeyler yiyorum inanın. Sadece yiyebileceklerinizi ve kesinlikle yiyemeyeceklerinizi, porsiyonları bilmek yeterli. Erken fark etmeniz çok büyük şans 🍀
Busemya ben 73 le hamile kaldım şimdi 21 haftalığım ve 69 kğ geliyorum millet zahıfsın dedikçe benimde öyle zoruöa gidiyor hamile kalamdan önce göbeğin daha çok vardı diyenmi dersin bebek yok bizi kandırıyon diyenmi artık siz düşünün 😞
Busemya ben 25 te 15 kilo aldım 😂😂😂
Busemya canım ben 21 yaşındayım ilk hamileliğim 55 kilo ile başladım daha 28. haftada 22 kilo almıştım 77 kilo olmuştum ondan sonra daha da tartılmadım 39+4 deyim bugün 30 kilodan fazla almışımdır kesin artık hiç düşünmüyorum bi doğsun da gerekirse aç kalır veririz kiloları kendinize zehir etmeyin kafaniza takıp da boşverin benim hayatımda çıktığım en yüksek kilo 57'ydi 1.70 boyum var herkes çok beğenirdi fiziğimi simdiki halimi gorenler inanamıyor ben bile inanamıyorum 1 sene önce ki halimle şimdiki halim arasında 10 yıl geçmiş gibi ama yapacak bişey yok olan oldu boşverin sizde birgün hamilelik bitecek evde spor yaparız diyet uygularız çaylar kürler yaparız hallederiz bi şekilde umut edin kasmayın 💫
deletedmom6295 ınsulıne baslatırmı baya yuksek benımkı galıba
belizdoruk bende senden gibiyim 😂😂
duygununtugrasi haklısın tabıkı ınsan ıste memnun olmuyo hıc bıseyden
AyeGlKarabulut senınkı de apayrı bı durum
Busemya cok iyi anlıyorum sürekli bir ağlama hissi insan içine çıkmak istememe eşinden uzaklaşma yabancılaşma oluyor ben bunları yaşıyorum daha yeni aklım başıma geldi sende aynı hatayı yapma kendine edersin boşver bi doğsunlar vericez biz neyi istersek yapabiliriz bunu unutma 💪
Busemya tek başına bu değerler insülin başlangıcına sebep olmaz diye düşünüyorum çünkü bende tanısı konmuş diyabet varken başlamadılar diyet ve egzersiz vereceklerdir korkmayın sakın
Busemya bende çok kilo aldım.76 kiloyla hamile kaldım Şuan 89 kiloyum boyum 173cm 30.haftadayım.Bu gidişle 20 kiloyla bitirecek gibiyim.Arada tatlı krizi tutması dışında yeşillikle besleniyorum.3-4 litre su içiyorum ekmek bi dilim o da kahvaltıda.Hareketliyimde bu arada yatıp uzanmıyorum yürüyüşte yapıyorum buna rağmen.Her hamile aynı olmuyo bebeklerimiz doğsun verilir nasıl olsa.Yeterki sağlıklı olsunlar canını sıkma😊.