Kılooo 😭😭
deletedmom6295 ne guzel almamıssınız bende de aclık sekerı yuksek cıktı yenıden tahlıl verdım yarın sonucunu alıcam ınsallah kotu bırsey cıkmaz
Busemya bende almıştım hatta 28. Haftaya kadar durduramadım çikolatalar dondurmalar neler yedim sonradan canım istemedi eskisi gibi o zamana kadar 8 kilo mu ne aldım şimdi 38. Haftama gircem yarın toplamda 16 kilo aldım rahat ol dert etme kiloyu doğurduktan sonra veririz benim teyzem keten tohumuyla 10 kilo verdi 2 ayda falan ondan yeriz yoğurtla yemeklerden 1 saat önce 1 tatlı kaşığı ye tok tutuyor zararlı da değil fazla atmayacaksın ama kilo yapar fazlası . Kısacası hiç takma canım verilir kilo
deletedmom6295 aynen size katılıyorum ilerde sıkıntı çekmemek adına şimdiden kontrolllü gitmekte yarar var bendede gebelik şekeri var ve diyet yapıyorum çok zor oluyor çünkü bebeğin ve sizin yeme ihtiyacınız haftalar ilerledikçe artıyor şu an meyveyi bile ölçülü yiyorum ki en sevdiğim olan kavun karpuzu haftada bir kere sadece 100 gr yiyebiliyorum o yüzden şimdiden dikkat edin ki ilerde bu diyetle mücadele etmeyin
Busemya şekeri sınırlandırıp beyaz ekmekten uzak durmak altın kural. Umarım diyabet sorununuz yoktur ama eğer varsa da bu dünyanın sonu değil inanın bana 2 yıldır diyabetliyim gebelik öncesinde de vardı bende biraz daha dikkat gerektiriyor sadece. Sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize sağlıcakla alalım evlatlarımızı kucağımıza🙏🏻
Busemya canim takma ben takmayi biraktim 35.haftadayim 20 kilo aldim bebisim 3.120 gr bebegin saglikliysa takma elbet veririz
SreyyaBayram ozel bir diyetısyene mi gitsem
deletedmom6295 aminnn insallah tek duam o 🤲🏻
Busemya sürekli açlık hissi insülin direncinden kaynaklanır hbA1C baktırmanızı tavsiye ederim nacizane
deletedmom6295 aclık 110 tokluk 202 cıkmıs sonucum yarın gosterıcem