Busemya Hmm diyetisyene gitmelisin bence Ama oda ekmek şeker tuz yeme der🤷 sen bunlardan uzak dur bakalım nasıl olcak kilo artışın

Tam buğday ekmeğine geç. Tok tutuyor ve direk bebeğine yarıyor. Bol bol su iç

HicranKzn cok uzuluyorum kendımı begenmıyorum 11 haftada boyleysem kaç kıloyla gidicem doguma cok korkuyorum uzuluyorum moralım hep bozuk

Busemya beniöde başta morelim bozuluyordu valla artık hiç takmıyorum nasılsa verilir varil gibi kalmayız merak etme

Busemya üzülme tedbirini al hemen geç kalmış değilsin inan ki bu bünye meselesi vücudun almaya meyilli olabilir. Yürüyüş yap. Ben diyetisyene gittim seni zayıflatmaz sadece öğünlerini bölüyor. Yemek miktarını küçült ara öğünü artır. Yeşillik de çok yararlı

Busemya kilo alabiliyorsanız kafanız rahat demektir ve de çok annenin yaşadığı mide bulantılarını yaşamıuorsunuz. 🙏🏻 Bunun için öncelikli şükretmek lazım. Doktora danışmakta fayda var sanırım karbonhidrat tüketimi biraz fazla. Dikkat etmezseniz ilerleyen dönemde gebelik şekeriyle karşı karşıya kalmak olası. ve evet uzman eşliğinde gebelikte diyet yapabilirsiniz ben şekerden dolayı dengeli bir diyet programı uyguluyorum ve henüz 1gr dahi almadım

Busemya evet canım oluyo gebelik şekeri olanlarda diyet yapıyo ama sen ilk önce ekmekten şekerden tuzdan biraz uzak durmaya çalış

deletedmom6295 ne guzel almamıssınız bende de aclık sekerı yuksek cıktı yenıden tahlıl verdım yarın sonucunu alıcam ınsallah kotu bırsey cıkmaz

sudamlasi

sudamlasi bende de dçseker cıktı yarın sonuclarımı alıcam ınsallah cıkmaz aclık tokluk kan verdım bugun

Busemya bende almıştım hatta 28. Haftaya kadar durduramadım çikolatalar dondurmalar neler yedim sonradan canım istemedi eskisi gibi o zamana kadar 8 kilo mu ne aldım şimdi 38. Haftama gircem yarın toplamda 16 kilo aldım rahat ol dert etme kiloyu doğurduktan sonra veririz benim teyzem keten tohumuyla 10 kilo verdi 2 ayda falan ondan yeriz yoğurtla yemeklerden 1 saat önce 1 tatlı kaşığı ye tok tutuyor zararlı da değil fazla atmayacaksın ama kilo yapar fazlası . Kısacası hiç takma canım verilir kilo

deletedmom6295 aynen size katılıyorum ilerde sıkıntı çekmemek adına şimdiden kontrolllü gitmekte yarar var bendede gebelik şekeri var ve diyet yapıyorum çok zor oluyor çünkü bebeğin ve sizin yeme ihtiyacınız haftalar ilerledikçe artıyor şu an meyveyi bile ölçülü yiyorum ki en sevdiğim olan kavun karpuzu haftada bir kere sadece 100 gr yiyebiliyorum o yüzden şimdiden dikkat edin ki ilerde bu diyetle mücadele etmeyin

Busemya şekeri sınırlandırıp beyaz ekmekten uzak durmak altın kural. Umarım diyabet sorununuz yoktur ama eğer varsa da bu dünyanın sonu değil inanın bana 2 yıldır diyabetliyim gebelik öncesinde de vardı bende biraz daha dikkat gerektiriyor sadece. Sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize sağlıcakla alalım evlatlarımızı kucağımıza🙏🏻

Busemya bide sık sık yemeye çalış öyle yaparsan kilo alman yavaşlar bünyeni aç bırakma