Arasarzu Tubaecmel Kanala girmiştir buyuk ihtimalle benim dogum pozisyonunda sadece kanala giremiyormuş açıklık falanda hiç yokmuş
Tatahrun mlsmrtgl bende çok yürüyüşler yapmışdm hurmayı çok yedim son zamanlarda daha çok yedim birde sıcak banyo yaptım doğuma bir kaç gün kala onunda faydasi oldu gelmeyen sancılarım gelmisdi sıcak banyoyla 😊
melissasarikan mlsmrtgl 26 nisandamı hamile kaldın canım aramızda 2 gün var şuan çok mutlu oldum adminle aynı gidiyoruz diye🤣🤣🤣❤️
B0220 Bebis0606 36ya kadar önermiyorum hem enfeksiyon hemde erken doğuma sebep olur diye. ama 36 haftadan itibaren kesinlikle sabah akşam öneriyorum çok faydası var dedi💁🏻♀️😊
Bebis0606 Benim eşim yapmaya korkuyor çocuğun kafası aşağıda olduğu için . Bende hiç böyle ilişki seyelrini doktorla konuşamam.
cnnk Bebis0606 EmineP hahahaha bende herşeyi yaptım ama gelmiyor 40+2 deyim yarın 3 olcak. pof 41.haftada gelmezse yatırcaz dedi doktor hastaneye :(
iremgulerr Mom046 gün içinde cok fazla kustum sadece 2-3 saat bebeği hissetmeyince gittim muayene edince doktor 2 cm acilmam var dedi. Ama nst de sancı çıkmadı bende zaten sancım yok diye gittim sırf bebek hakareti için anlayamadim yani 🙄
Mom046 iremgulerr Anladım zaten 37 den sonra normal gelmesi o zamana kadar idare edersinz diye düşünüyorum şunun şurasında ne kaldı 🙂
Betulnuri Arasarzu yaa öyle mii 🙄 bende sorunu yanıtladı mesajını görünce doğurdun sanıp hevesle bakmıştım bildirime 😍😍
Arasarzu Betulnuri Yok canım haftam erkenmiş 39 da alacak galiba doktorum 😊 salı tekrar bakalım dedi 😊😍
Caniimkizim mlsmrtgl Kızlar perine masajını bilemem de arkadaş 9 ay yürüdü doğum yapamadı iç dış yırtıldı. Meryem ana otu falan kar etmedi. Diğeri 9 ay yattı resmen bacakları tutuldu. Doğuma girdi 2 3 saate doğurdu nasıl doğdu anlamamış.
mlsmrtgl Caniimkizim gerçekten birazda kısmet. Kimi çok emek veriyor olmuyor kimi ise yata yata çatır çatır doğuruyor
Safiyenur_kaplan mlsmrtgl valla ayn bana da öyle geliyor 😅 squat’ a kaçıncı haftada başladınız ben yine bi doktorumuza da danışıcam ama sizler kaçıncı haftada başladınız