Elifsicim Gulaysenkaya bende de aynı durum var bende 35+6 dayım 2 hafta önden gidiyor bebek kilo ve kafa çapı olarakta.Bebeginiz kaç kilo şimdi? Benim doktorum da 4 kilo ya kadar normal geçerse sezeryan dedi
Eda18 esengl_ 3kilo 50 gr olmuş canim. Egzersiz falan önermedi ama ben youtubden izleyip yapıyorum ara ara. Inşallah faydası olur. Sizin bebişin kilosu kaç? Bol bol muz ve yulaf yeyin inanılmaz kilo aldırıyor
esengl_ Eda18 muz yiyordum ama hala zayıf yarın gidecgim işte en son 34 te gittim 2247 dedi zayıf dedi en fazla 2600 olmuştur daha 2hafta geçti. Ceviz muz fındık süt hep bol yedim ama zayıf olmis. Yulaf mi önerirsin
esengl_ Eda18 maşallah güzel senin ki nin kilosu. Hangi egzersizleri yapıyorsun. Birde çatı muanesi yaptı mı gitmende
esengl_ Eda18 maşallah güzel senin ki nin kilosu. Hangi egzersizleri yapıyorsun. Birde çatı muanesi yaptı mı gitmende
Irmakkk01 houseofyilmaz aynen öyle lavaboya girip evden cikiyorum 500 metrede gene geliyor yurdukcede canımı acıtıyor
Sarekerem Nilfer123 ya en son doktora ne zaman gittiniz bende yarın 41 oluyorum suni sancıyla sdogum baslatilicak
Nilfer123 mlsmrtgl bende erken gelir diye umut ediyordjm kız diye malesef ama bi zararı yok kızımın her işimi yapıyorum sadece bi an önce görmek istiyorum 🤗🥰
guneysmom mlsmrtgl yürüyüş yapmaya calısıyorum, merdiven çıkıyorum, ahududu cayı içiyorum, squata dün başladım 38+0 dayım şuan
iremgulerr mlsmrtgl Ağrı’dayim görevden dolayı erken doğum olursa buranın yani hastanenin durumundan çekiniyorum açıkçası. Kuvez muhabbetinden dolayı. Açılmam hızlı da olabilir yavaşta ama işin komik kısmı hiç sancım yok nasıl anlarim bilmiyorum 🙃
Tubaecmel Arasarzu bebek aşağı inmiş dedi kanala girmiş oluyor galiba çok azda açılma var dedi o mukus olan yer için ultrasandan baktı
Arasarzu Tubaecmel Kanala girmiştir buyuk ihtimalle benim dogum pozisyonunda sadece kanala giremiyormuş açıklık falanda hiç yokmuş
Bebis0606 B0220 bende 37+4 um normal dogum cok istiyorum. Yuruyus perine masaji yapıyorum iliski oluyor ama cok değil. ilişkide içine boşalma çocuğa zarar vermez mi
B0220 Bebis0606 36ya kadar önermiyorum hem enfeksiyon hemde erken doğuma sebep olur diye. ama 36 haftadan itibaren kesinlikle sabah akşam öneriyorum çok faydası var dedi💁🏻♀️😊