• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

mlsmrtgl bu tartışmayı sabitledi.

mlsmrtgl ben 39+3 deyim..3 cm açıklığım var 10 gündür.. 2 gün önce nişan geldi .. ama ne sancı ne su gelmesi hiç bir belirti yok. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumda 😊 ahududu yapragı çayı içtim ananas yedim yürüyüş dans squat herşeyi yapıyorum ama doğuramıyoruuuummmm 😁😁😁

Valla ben hiç evde durmuyom hep geziyom gezmedigim zamanda temizlikle ugrasiyom

Kızlar biz yarın 38 oluyoruz squat , pilates topu her aksam kesin yapıyorum. Nefes çalışıyorum, vücut esneme hareketleri yapıyorum. Yürüyüşü birer gün arayla yapıyorum. Evde de çok aktifim her işimi yapıyorum. İlk zamanlar çok yürürdüm ama bazen adet sökülmesi gibi bişey oluyor kapıdan geri eve giriyorum:)

Ozbek42
      Maalesef ki var. 120 TL ödemiştim ama uzun süre götüren bir krem

mlsmrtgl ben iki.kere girdim nst ye ikincisinde 37 haftamda hafif ağrı cıktı.ama bende bisey yoktu ağrın olursa gel dedi işte iki hafta oldu ne gelen var ne giden 🤷‍♀️

• [silindi]

Mel05 evet canım dogumun başladığını az cok bilirsin hastaneye giderken suya koy koyduğun suya da önceden İnşirah okumuş ol o sudanda iç Bi sayısı var İnşirah İn unuttum su an ilk dogumda yapmıştım İnşirah zaten kolaylık suresi dir dogumu nuzda kolayca olur hurmayı bol bol yiyin yazacağıma boşboş yazmışım anladınız herhalde