Sakaryadaki hastane fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Bugun izmir medicana’ya sordum 8500 dediler

Babyisot Adatıp hastanesi 4500 Konak hastanesi 4500 beyhekim 4000 TL bu gün öğrendik

Hatice_karadag Fiystlari gorunce iyiki tamamlayici saglik sigortam varmiş dedim. Allah odeme kolayligi versin herkese

kuygur aynı bende içimi bir korku saldı normal istemiyorum sezaryen istiyorum umarım çok artmamıştır eşim sıkıntı yapma diyor ama şu an tek çalışıyor ve o kadar para vermek bilmiyorum kafamda deli sorular

Leylackrby muayene ücreti o kadar yüksek değil bildiğim kadarıyla henüz randevu alamadım 20 sine kadar randevuları dolu yenidoğan hemşiresi arkadaşım yarın için ayarlamaya calışacak o şekilde gideceğim

Dilaayes evet bende daha önce çamlıca erdemde hemşirelik yaptığım için dr a güveniyorum tavsiye ederim

paradiseeeeee merhaba canım bende o hastaneye gidiyorum Allah nasip edersede 12 Ocakta sezaryan olucam doktorum Bedia Zeynep benimde 2 doğumum ilkinide kendisi yapmıştı çok memnun kaldığım için devam ediyorum bizde fiyat almıştık sezaryana 2450 demişlerdi şimdi Çarşamba randevum var bakalım ne kadar olmuş ameliyat günüm Aralık’ta verilmişti ama

Leylackrby sordum öyleymiş mecbur gidecem ama muayenesi Oyak mensubuna 295 tl