Besnaa ben işte Neval hocanın ablasına Senem hocaya gidiyorum 😃 Neval hocanın doğum ücreti bana fazla geldi 4200 falandı muayene ücreti de 330 tldi

Sseedd10 yok ben doğum fiyatını sormuştum indirimli 3200 demişlerdi yeni yılda 3800 gibi bi fiyat olur demişlerdi

Antalya Manavgat Side anadalu hastanesinde ne kadar acaba bilenler varsa yazabilir mi

1250478
    Malesef öyle burada ki fiyatları görünce daha iyi anlıyor insan Sağlıkla gelsin bebişler 🙏🏻

Ayl3411 ben işk Zeynep Bedia yıldırıma gittim meraktan sordum fiyatı doktorum kim dedi hasta yatışdaki kız Zeynep hnm dedim. Normal 1.500 Sezeryan 2000 dedi ama te ekimdeki fiyat bu şimdi Selda hnm geçtik ala 4000 olmuş fiyat sanırım cuma öğrenecem sorucam inşallah sürekli öuayam ücretleri de değişiyor

Sulleersoy ben de oraya gidiyorum, tahmini 5000 olur diye hamilelikten önce özel sağlık sigortası yaptırmıştık. Doktorunuz kim?

Mel05 büyük anadolu hastanesi özge piri mantar

Ayse3007 onun üzerine zam geldi işte . Her sene yılbaşından sonra zam gelir hastanelere

Bursa medicabil hastanesinde 4500suan. 3sene once 3500du. Dogumum martta ama zam yapilmayacak 4500olacak. Ozel bir muaynaneye giduyorum ucretide 200. Ortam kotu saolsun arttirmamis doktorumuz