Sulleersoy benimki Derya hanım biz de şu an 19+6yiz☺️☺️ ayni zamanlarda doğuracağız inşallah
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Leylackrby muayene ücreti o kadar yüksek değil bildiğim kadarıyla henüz randevu alamadım 20 sine kadar randevuları dolu yenidoğan hemşiresi arkadaşım yarın için ayarlamaya calışacak o şekilde gideceğim
Hatice_karadag Aksaray inova hastanesi doğum ücretleri bu sene artmayacakmıs
paradiseeeeee merhaba canım bende o hastaneye gidiyorum Allah nasip edersede 12 Ocakta sezaryan olucam doktorum Bedia Zeynep benimde 2 doğumum ilkinide kendisi yapmıştı çok memnun kaldığım için devam ediyorum bizde fiyat almıştık sezaryana 2450 demişlerdi şimdi Çarşamba randevum var bakalım ne kadar olmuş ameliyat günüm Aralık’ta verilmişti ama
Gelincikkkk bana da yaz canım bende cuma günü gidicem selda Hnm benim doktorum da fiyatları karşılaştıralım 😀
Leylackrby sordum öyleymiş mecbur gidecem ama muayenesi Oyak mensubuna 295 tl
paradiseeeeee hangi hastane canım senin ınsta dan takip eder misin beni Besna Karabulut 😀
Mbs1038 Antakya akademi hastanesi
denizanasiii inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız
MinikMaya can hastanesi var
- Onay Bekliyor
Tubasahra ne güzel sureciniz bitmiş darısı başıma benimde normal dogum 5000 sezaryen 5700 ümit hastanesi eskisehir dr ye de söyledim 2020 fiyatını uygulamaz burası dedi önceki fiyatta 4500 ve 5000 di aman napiyum saglik olsun🤣ilgili olsunlarda o yüzden özel dedim yiksa devlette de dogururdum
Hatice_karadag ben bugün medicana çamlıcaya sordum. 7.000₺ normal doğum dediler 😕
Ben çınarliya gidiyorum. Muayene ücret 125 ti 150 oldu 30 aralıkta gitmiştim. Doğum normal sezaryen 3000 Di şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Giden var mı ocak ayında doğum fiyatını soran😃
Leylackrby özel bağlar hastanesi 55 tl
Zam mı gelmiş
Hatice_karadag merhaba hangi hastane sizin gittiğiniz
Malatya da olan varmı acaba
Melis-Diana vallaha ozelde hastanede dogum yapmak biz ostiyoruz yoksa devlet hastaneleri misss gibi 5 kurus parada odemiyorsun bundan 20 sene once skg yoksa cocugunu rehin aliyorlardi simdi 18 yasina kadar butun cocuklar bedava istiyen devletetin kapisina gidebilir tercih bizim siyaseti burda degil tbmm de milletveki olunda oyle yapin