Leylackrby muayene ücreti o kadar yüksek değil bildiğim kadarıyla henüz randevu alamadım 20 sine kadar randevuları dolu yenidoğan hemşiresi arkadaşım yarın için ayarlamaya calışacak o şekilde gideceğim

Dilaayes evet bende daha önce çamlıca erdemde hemşirelik yaptığım için dr a güveniyorum tavsiye ederim

paradiseeeeee merhaba canım bende o hastaneye gidiyorum Allah nasip edersede 12 Ocakta sezaryan olucam doktorum Bedia Zeynep benimde 2 doğumum ilkinide kendisi yapmıştı çok memnun kaldığım için devam ediyorum bizde fiyat almıştık sezaryana 2450 demişlerdi şimdi Çarşamba randevum var bakalım ne kadar olmuş ameliyat günüm Aralık’ta verilmişti ama

Leylackrby sordum öyleymiş mecbur gidecem ama muayenesi Oyak mensubuna 295 tl

Tubasahra ne güzel sureciniz bitmiş darısı başıma benimde normal dogum 5000 sezaryen 5700 ümit hastanesi eskisehir dr ye de söyledim 2020 fiyatını uygulamaz burası dedi önceki fiyatta 4500 ve 5000 di aman napiyum saglik olsun🤣ilgili olsunlarda o yüzden özel dedim yiksa devlette de dogururdum

Hatice_karadag ben bugün medicana çamlıcaya sordum. 7.000₺ normal doğum dediler 😕

Ben çınarliya gidiyorum. Muayene ücret 125 ti 150 oldu 30 aralıkta gitmiştim. Doğum normal sezaryen 3000 Di şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Giden var mı ocak ayında doğum fiyatını soran😃

Melis-Diana vallaha ozelde hastanede dogum yapmak biz ostiyoruz yoksa devlet hastaneleri misss gibi 5 kurus parada odemiyorsun bundan 20 sene once skg yoksa cocugunu rehin aliyorlardi simdi 18 yasina kadar butun cocuklar bedava istiyen devletetin kapisina gidebilir tercih bizim siyaseti burda degil tbmm de milletveki olunda oyle yapin