İstanbul Bahçelievler Medicana ne kadar oldu bilen var mı acaba ?
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Oykuaygun ege yaşamı acaba ??
Zeynepreyyan görümcenin eşinin sigortası varmıydı peki
Sevil2204 yoktu canım
Sevil2204 devlet hastanesi analık hakkı adı altında hiç bir doğumdan para almıyor her türlü muayene tahlil ve doğum ücretsiz
Hatice_karadag ay en çok istediğim 😂 sonrasında ne oluyo kim kesiyo kordonu falan
Hatice_karadag devlet hastanesinde aliyolarmi doğum parası şehir hastanesine ankara da doğum yapcamda
Ygmr15 tskr ederm herkese insallahh:)
Bizde 38+3uz oğluşumla İzmir medifemaya doğum ücreti 5000tl doç Dr Ali irfan bey.ocakta olacağı için doğum fiyat değişmeden bu skeilde zamlı nedir bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla zaten oldukça pahalı.ben bazı kisielrde gördüm şaşırdım epidural spinal anesteziye görevde mi ücret ekleniyor?böyle bir açıklama yapmadılar bize hiç duymamıştım da🙄
Baturay devlet hastanesi para almıyor
busbus5134
Merhaba hangi lokman hekim acaba bende doğum paketi anlaşması yapmayı düşünüyorum
Bulut18 1800 normal dogum olmuş muayne 110 du benim doktor 125 olmus 🙄 bende esenler medipol
Hatice_karadag Bağcılar medipol mega doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
Hatice_karadag 2020 nisan ayında arkadaşım sezeryan oldu 2000 tl di geçen hafta biz sordum 2750 tl olmuş doğumum yaza Allah bilir kaç olacak o yüZden nolur nolmaz diye devlet hastanesinede görünmeye başlıycam inşallah. 😉