İstanbul Bahçelievler Medicana ne kadar oldu bilen var mı acaba ?

hrykksl kasım da sordum sanırım zam gelmeyecek demişlerdi Şubat ayında doğum yapacağımı da söyledim ben normal düşünüyorum normal sezaryan aynı dediler salı günü kontrole gideceğim tekrar sorucam

pnar5 inşallah, zam gelmemiştir. Bende normal doğum istiyorum dediğiniz gibi konuşmak lazım

Bizde 38+3uz oğluşumla İzmir medifemaya doğum ücreti 5000tl doç Dr Ali irfan bey.ocakta olacağı için doğum fiyat değişmeden bu skeilde zamlı nedir bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla zaten oldukça pahalı.ben bazı kisielrde gördüm şaşırdım epidural spinal anesteziye görevde mi ücret ekleniyor?böyle bir açıklama yapmadılar bize hiç duymamıştım da🙄

aleyna96 doktorum henuZ yok adalet hannimin meetini duydum ona giddixem 11 ocakda sezeryan zorunlu 1.700 isteğe bağlı 2.500

Hatice_karadag 2020 nisan ayında arkadaşım sezeryan oldu 2000 tl di geçen hafta biz sordum 2750 tl olmuş doğumum yaza Allah bilir kaç olacak o yüZden nolur nolmaz diye devlet hastanesinede görünmeye başlıycam inşallah. 😉