Ben çınarliya gidiyorum. Muayene ücret 125 ti 150 oldu 30 aralıkta gitmiştim. Doğum normal sezaryen 3000 Di şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Giden var mı ocak ayında doğum fiyatını soran😃
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Leylackrby özel bağlar hastanesi 55 tl
Zam mı gelmiş
Hatice_karadag merhaba hangi hastane sizin gittiğiniz
Malatya da olan varmı acaba
Melis-Diana vallaha ozelde hastanede dogum yapmak biz ostiyoruz yoksa devlet hastaneleri misss gibi 5 kurus parada odemiyorsun bundan 20 sene once skg yoksa cocugunu rehin aliyorlardi simdi 18 yasina kadar butun cocuklar bedava istiyen devletetin kapisina gidebilir tercih bizim siyaseti burda degil tbmm de milletveki olunda oyle yapin
Malatya da olan varmı
Besnaa Beylikdüzü medilif canım sen nereye gidiyorsun
paradiseeeeee cuma günü benimde selda hanıma randevum var kaç haftalıksınız siz ☺️
Belkisss 20.4 deyim şimdi cuma sabah 10.30 damı ne randevum
Kimse Mersin’i yazmamış. 😌 en iyisi yarın tek tek arıyayım hastaneleri. Gerçi biri 6 bin dedi. Bi doktor adı verdim o zman 5 bin olur dedi 😅 pazarlık yapmak lazım demek ki 🤷🏼♀
paradiseeeeee Hım benım 38.hafta 1.40da randevum bende fiyatı öğrencem yeniden pazartesi yada salıya sezeryan günümü verecekti zaten
Gzrilknur tabi tabi valla almış başını gidiyor fiyatlar Allah eşlerimize güç kuvvet versin hayat zor
Belkisss bişş diycem Selda hoca normal dpgum canlısı hep diyorlar sen nasıl Sezeryan yapoyrısun kendin mi istedin nasıl memnunmusun
Hatice_karadag izmir can hastanesini bugun aradim telefonda fiyat vermediler. Siz biliyor musunuz?
paradiseeeeee amin amin çok uçuk fiyatlar valla. Şehir hastanesi ssvd yapsaydı orda yapardım mis gibi ücretsiz. Ama işte ssvdyi destekleyen yok. Özellerde normalden ve Sezeryandan daha fazla para alıyor ssvd için 🤦🏼♀
paradiseeeeee evet normal dogum diye konustuk hep taaki catı muaynesine kadar gecen hafta catı muaynesi oldum catım kemıklı ve darmıs bebegımde bıraz kılolu zorlanablrsn biraz dedi kii bebegin kılosu haftaya kadar 4ü gecerse iyice zorlanrsın ama sana bırakıyorum dedi buyuk ıhtımal sezeryan olcak. Selda hoca cidden cok iyi ben öncesinde baska doktora gidiyordum ama cok memnunum selda hocadan hatta ben hemen sezeryan günü istedm dedi cuma gunu bidaha bakalım belkı normal dersin kılosuna göre dedi