Kbrurkn1 yapmak isteyen var
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Bahar27 ahahajaj kız hastanede zor doguryoruz evde nasıl doguraydim😂😂😂🤷
Ssmzsh hiç sorma ya ben daha duymadım fiyatları bakalım kaç olmuş bizimki 😂😂😂
Nil_ merhaba doktorunuz kimdi acaba
Papatyya medikal park Nagihan Yılmaz 😍
Leylackrby Özel dünya doğum hastanesinde Çelebi hoca ya gidiyordum simdiye kadar memorial de Neval hocaya gideceğim boşluk bulduğum an onun için iyi doktor diyorlar burda doğum yapıp yapmayacağıma henüz karar vermedim ama istanbul da yaparsam özel levent hastanesinde Halise yolli diye bi doktor var ona gidcem çok kez gidip muayene olduğum bi doktor ınsta da takip etmenizi öneririm sürekli soru cvp yapıyo
Ayl3411 doktora göre değişiyor orda fiyat cuma randevum var gttimde sorucaö fiyatları
misraerol izmir beş bindi ne kadar olur allah bilir en uygun hastaneydi oda😅
Konya medova hastanesi hakkında bilgidi olan var mı ?
Pelinoz benimde doktorum Mehmet ağar doğumu bende orada düşünüyorum siz memnun kaldınız mı
Atasehir memorial a gidiyorum. Onceden gidip anlastik fiyat sabitledik, yine cok ama doktorumdan ve hastaneden memnunum o yuzden yapicak bisey yok. Normal ve sezeryan 9000-13000 tl arasi fiyat
selinyslrtdgn ücretlerını filan bılıyormusunuz acaba
Besnaa ben işte Neval hocanın ablasına Senem hocaya gidiyorum 😃 Neval hocanın doğum ücreti bana fazla geldi 4200 falandı muayene ücreti de 330 tldi
Flz0806 hangi doktora gidiyorsunuz
paradiseeeeee hangi dr sizin acaba? Doğum ücretlerine zam gelmişse buradan yazabilirmisiniz ne kadar olduğunu
Papatyya bir sonraki kontrolde konuşmayı düşünüyorum. 32. Haftamdayım.