Nagihann12 anladım canım. Bazı hastaneler de sezeryan fiyatı daha yüksek oluyor ya o yüzden merak ettim. Bizim burda çok garip ama bir kaç yerde zamsız fiyatını gördüm normal doğum sezeryandan daha pahalı 🙄
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Seda-can ben ege yaşamda olucak 🤭3000 verdim 4000 olmuş 😂 spinal yada epidurel olursa 300 tl sadece bn önceden anlaşma yaptım 🙏🙏
Hatice_karadag zaten 4250 tl dediler daha da geleceğini söylemişlerdi bittik biz
Tubasahra ücret nasıl sabitleniyor ki
Hatice_karadag bana doğuma 500 gelir demişlerdi kesin gelmiştir ctesi gidince öğrencem artık
Tugce2405 4000 duu 5000 olmuş diye duydum ama ege yaşamda yapıcam cok uygun 🙏
Nagihann12 ayyyy 1000 lira mi zam gelmiş 😳😳😳
Zeynepreyyan cidden izmir bu konuda baya ucuz 🙏❤️ doktorlarda cok ilgili benim doktorum hata fiyata indirim bile bir kaç arkadaşıma yaptırmıştı 🙏🤭bizede zam gelmeden parasını ödememiz için ön ayak oldu aslında doğuma alınca veriliyor 🤭
Nagihann12 doğum paketi gibi yapmış demek onda baştan alınıyor ya ücret ☺️🙂
Zeynepreyyan evet ben öyle duydum 😳😳😳 arkadaşım orda yapıcakta ama numarası varsa arayın isterseniz
Nagihann12 anladım canım sağol
Sumisalii birisi yukarıda 4000 yazmış
Nagihann12 😂😂😂 yorumlar karıştı 😂😂😂😂
Nagihann12 ya egepol ne kadar oldu acaba 🥺🥺🤦♀️🤦♀️
Nagihann12 ege yaşam ne kadar
Esrakara55 benim kaç oldu acaba Nur Cansu hanıma gidiyorum sizin doktorunuz kim
Hatice_karadag hangi il hangi hastane
Mavilotta orası zaten yüksekti 6 hastane gezdim ben 😞 biraz sorunlu hamilelik gezirdim 4500 zaten egepol 🥺 muane ücretleri 115 tldi ondan gitmedim cok pahlı diye 😔 doktorda tersti biraz 😔 devlet hastaneleride cok ilgisizdi ve hepsinde 2 3gün yattım maffetiler temizlik desen o biçim pisti 😭😭en son ege yaşamı buldum arkadaşlarımın tavsiyesi ile doktorum hayatımı kurtardı 🙈 bir okadarda anlayışlı hemen herşeye cözüm var eşimide bilgilendiren hasta oldumu ulaşa bildiğim bir doktor oldu instası var bakın isterseniz 😍
Mavilotta ben 3000 verdim aralık 31de hemen ödedim zam gelicek diye 3500 4000 oldu diye biliyorum 🙏 normal sezaryan aynı 🙏 perşenbe gidicem sizin için sorayım hemen 🙏 epidurel olursa 300 tl ekstra başka birşey yok 🙏 cok uygun doktorlarının hepsi harika 🙈 bizzat hepsini tanıdım hastslık nededi ile 🙈