Nagihann12 anladım canım. Bazı hastaneler de sezeryan fiyatı daha yüksek oluyor ya o yüzden merak ettim. Bizim burda çok garip ama bir kaç yerde zamsız fiyatını gördüm normal doğum sezeryandan daha pahalı 🙄

Seda-can ben ege yaşamda olucak 🤭3000 verdim 4000 olmuş 😂 spinal yada epidurel olursa 300 tl sadece bn önceden anlaşma yaptım 🙏🙏

Aserpil banada sezaryen 2500 normal 2250 dedi 400 500 zam gelir yeniyılda demişti hangi hastane senınki

Zeynepreyyan cidden izmir bu konuda baya ucuz 🙏❤️ doktorlarda cok ilgili benim doktorum hata fiyata indirim bile bir kaç arkadaşıma yaptırmıştı 🙏🤭bizede zam gelmeden parasını ödememiz için ön ayak oldu aslında doğuma alınca veriliyor 🤭

Mavilotta orası zaten yüksekti 6 hastane gezdim ben 😞 biraz sorunlu hamilelik gezirdim 4500 zaten egepol 🥺 muane ücretleri 115 tldi ondan gitmedim cok pahlı diye 😔 doktorda tersti biraz 😔 devlet hastaneleride cok ilgisizdi ve hepsinde 2 3gün yattım maffetiler temizlik desen o biçim pisti 😭😭en son ege yaşamı buldum arkadaşlarımın tavsiyesi ile doktorum hayatımı kurtardı 🙈 bir okadarda anlayışlı hemen herşeye cözüm var eşimide bilgilendiren hasta oldumu ulaşa bildiğim bir doktor oldu instası var bakın isterseniz 😍

Mavilotta ben 3000 verdim aralık 31de hemen ödedim zam gelicek diye 3500 4000 oldu diye biliyorum 🙏 normal sezaryan aynı 🙏 perşenbe gidicem sizin için sorayım hemen 🙏 epidurel olursa 300 tl ekstra başka birşey yok 🙏 cok uygun doktorlarının hepsi harika 🙈 bizzat hepsini tanıdım hastslık nededi ile 🙈