Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Özel okmeydaninin fiyatlarını bilen varmı acaba İstanbul 🤣
Hndan113 duygu ışıl gencere gidiyorum
Hatice_karadag 1 Ocak’ta Doğum yaptım bir gün önce ile arasında 600 tl zam vardı
Amerikan ile sanırım 17.000 e anlaşmıştık biz buna dair konuşup mail ile teyit eğirdiyseniz maildeki fiyat geçerli olur
İstanbul reyap hastanesi hakkında bilgisi olan vr mıı
Seyit yo sorun olmaz 1 hafta geç gidebilirsin bazen bende 2-3 gün rötarlı gidiyorum..
Momuser ole tabiki hatta en basta iste 2li 3lu testlerde riak cikti die aldirmak isteyenlere bile karsi bi doktordu. Ztn resmi gbi gozukur ama detaycidir. Bn sezaryan oldum kordon dolandi ve suyu pislenmisti 37haftada mecburen almak zorunda kaldi. Ultrasonda gsterdi ztn banada. Yinede bana birakti beklemek isterim dersen imza atabilirsin seklinde ama almak zorunda oldugunu soledi. Gorunce anlayabilirainiz ztn ole bi tip olmadigini
Hatice_karadag gayet uygun Ankara daki fiyatlara bakılarakkkk 🙄
berry123 çok pahalı ya Gerçekten de
Berfguner mine Erdoğan Yılmaz medikalparkta muayene ücreti 235 liraydı ama zam geldi mi bilmiyorum. Baya yardımcı oluyor mine hanım ufak tefek hallerde randevusuz alıyor muayene ücreti vermiyorum
Elifkyhn1993 çok teşekkür ederim ☺️ içimi rahatlattınız
denizanasiii mine Erdoğan Yılmaz özel sağlık sigortasının şartları ve avantajları nedir bir de doğumunuz ne zaman
Hatice_karadag sezaryen doğum 4000 TL 1 ay önce doğum yaptım
misraerol evet maalesef 4400 tl dediler livde bize yılbaşı zammıda geldiyse şimdi
Momuser rica ederim:) duaunurseniz instgramdan bulabilirsiniz. Ayrica kotu yorumlara cok aldirmayin herkeain dogum hikayesi cok baska hissettikleri cok baska. Saglilla dogum yaparsiniz ins🙏
Ankara sincan Lokman Hekim hakkında bilginiz var mı acaba? Eğer varsa bir de önerdiğiniz ilgili bir doktor ismi de verebilir misiniz çok yeniyim 😇
Hatice_karadag ben haziran baslarinda 8000tlye kaydoldum ablam eylul başında 9500e simdi kac oldu bilmiyorum 🙇 ikinci cocugu evde dogurabilirim 😂
Elifkyhn1993 Haklısınız o kadar çok doktor var ve herkesin tavsiye ettiği farklı ki aslında istediğim normal doğumu destekleyen anlayışlı ilgili bir doktor tabii o anki duruma göre, hangi doktor olmalı konusu çok stres yapıyor bende malesef
Buseumut2011 evet banada o fiyatı verdiler benimde dr um seher sarı bakalım salı günü randevum var zam geldimi görcez ocak sonuna doğruda sezeryan doğum var