anisan hayırlısı olsun hakkınızda inşallah kolay olur sizinde 🤲
BBuseumut2011
- 19 Mar 2021
- 18 Ağu 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 39+4 de suni ile normal doğurdum🥰🥰 tartışmasında
Kbra003 yürüyüş çok yapmıştım son aylarda pek olmadı ama son ayda da pilates topu ile olan egzersizlerden çok yaptım squat yaptım ama arada bir bide kilo almadım fazla beslenmeme çok dikkat ettim
papatyasever34 aminn inşallah 🤲
Merhaba güzel anneler;
Bolca Mart anneleri ve inatçı bebekleri postlarından sonra sonunda beni fazla bekletmeden geldi oğlum ❤️
Neyse gelelim sürecimize hikayem biraz uzun baştan söyleyeyim ☺️ 39+2 de bebeğimin kafasının kanalda olması ve 3cm açıklığımın olması üzerine doktorum çatı muaynesinde sancılarımın başlamasını tetiklemek için biraz zorladı beni onun üzerine sancılar başladı muayne günü çok sancım oldu ama düzensizdi ertesi gün azaldı daha hafifti saat 3buçuk gibi de nişanım geldi ve aralıklarla kahverengi parça parça sümüksü parçalar gelmeye devam etti doktoruma hemen bilgi verdim düzenli sancıları beklicez dedi 10 dk da 1 e düşünce gel dedi akşam 5 gibi yine başladı sancılarım doktorumu aradım 8buçuk gibi acile gittim nst de 90lara çıkan sancılarım vardı ama düzensiz olduğu için takipte kalalım dediler ve eve gönderdiler biraz daha rahatlamıştım uyudum gece 2buçuk gibi sancıyla uyandım yine düzensizdi ama bu sefer ara ara vuran keskin sancılar gelip gidiyodu ve sürekli tuvalete gidiyodum sabah 6gibi sancı şiddetinn artmasıyla eşimi uyandırdım doktorumu aradım ve hastaneye geçtik muayne oldum nst ye girdim açıklık 4 cm di yatışımı yaptılar ve damla damla suni sancı vericez dediler tmm dedim 8de başladılar suniye normalde doktorum suni vermicem demişti ama sancılar hep düzensiz olduğundan çok az verildi sonrası çok hızlıydı önce 1 saat geçmeden ebem muayne etti 6 cm olmuş dedi hareket etmek için pilates topunda egzersiz yaptırmak istedi topa oturmamla suyumun gelmesi bir oldu burda şunu söylemem gerekiyo ki bi insanın suyunun geldiğini anlamaması mümkün değilmiş gerçekten oldukça sıcak ve Çeşme gibi akan bi su düşünün ☺️ Neyse suyum geldi hareket edemeden tekrar muayne etti ebe 8 cm olmuş Harika gidiyo dedi sonra az odada yürüdük tabi o esnada sancılar gidip geliyo sancı geldikçe ıkınma hissi geliyo ama ebe ıkınma diyo derin nefes al ver diyo nasıl yapacağımı anlatıyo birlikte yapıyoruz falan sonra sancı esnasında ıkınma hissi kuvvetli geliyo dedim ve bastıramıyorum o an gerçekten nefes alıp vermek hem çok zor hem çok önemliymiş sonra ebem tekrar muayne etti 10 cm gidiyoruz dedi doğumhaneye gittik ama bebeğim kafasını normal geliş ile değilde yandan ittirmeye çalışıyomuş o yüzden çatı kemiğine takılıyo bi türlü aşağıya inemiyodu bebeğim biz koridorda yürüyorduk sancı geldikçe çömelip ıkınma hareketleri ile bebeğin kafasını itmeye çalışıyodum ama olmuyodu sonra doktorum geldi çatala çıktım sancılar artık 30saniye gibi kısa sürede gelip gidiyo ıkındıkça ebem ve hasta bakıcılar direkleriyle karnıma baskı uygulayıp bebeği itmeye çalıştılar uzun süre ama olmadı bi türlü doktorum yılmadı sağolsun erkek bi kadın Doğum doktoru çağırıldı ve ıkınma esnasında karnıma olabildiğince baskı uyguladı doğru söylemek gerekirse en zoru oydu çünkü ıkınırken kulaklarımdan duman çıkacak sandım resmen suratım şişti 😤ama o anda geldi inatçı oğlum 🥰 ben tabi karnımın acısından o anda kendimden geçmiştim sadece yüzünü görebildim meğer Doğum anında bebeğimde kakasını yapmış çocuk doktoru anında geldi hemen midesine kaçtığı diye bakılması için filme gitti oğlum babasıyla beraber çok şükür bişey çıkmadı sonra hazırlandı ve kucağıma verdiler Allah’ım o kadar masum o kadar minnaktı ki tüm acılar o an bitmişti resmen 🥰 dikişlerim atıldı o ara bebeğimin muaynesi yapıldı beni beklediler babasıyla ve kucağıma alıp doğumhneden birlikte çıktık kapıda herkes bizi bekliyomuş meğer o an insan bi gururlanıyo başardım diye 😂😂 sonra odamıza geçtik ben önceki geceden beri uykusuz olduğum için üzerine Doğum yorgunluğu da vardı biraz dinlemeye çalıştım bu arada hemen sütüm geldi emzirdim ve büyün gece emzirmeye devam ettim şükürler olsun sıkıntı yaşamadık sabaha kadar koynumdaydı oğlum ertesi gün taburcu olduk şimdi evimizdeyiz oğlumda annesini hiç üzmüyo şuan 4 günlük olduk sarılık başladı birazdan doktora gideceğiz bakalım😑 benimde hikayem böyle sonuçlandı kızlar allah geride kalan hamişlere güzel ve kolay doğumlar nasip eylesin sorularınız olursa seve seve cevaplarım 🙃 - ACİL doğum mu yalancı sancı mı? tartışmasında
ftsbthn çok teşekkür ederiz 🥰 umarım sende en hayırlı şekilde alırsın kucağına bebeğini önemli olan nasıl doğurduğun değil gerçekten onu kucağına aldığın zamanki hislerin çok güzel bi duygu onu seyrederek uyumak çok masumlar ☺️ Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
- 40+3 daha neler yapmam lazım tartışmasında
ezos benim çatıda değildi problem bebek kafa gelişi yanmış yani kafayı çıkması gerektiği gibi değilde yandan çıkarmaya çalışmış omdan inmedi çatıdan ni türlü
- 39+3 gelmiyorrrr tartışmasında
Rabis43 çok geçmiş olsun bu arada allahım başka sıkıntı vermesin benimki de doğum esnasında kaka yaptı midesine kaçtımı falan diye film falan çektiler bi yarım saat görüşemedik kendisiyle ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı geldi sonra
Rabis43 göğüs acısı çok kötüymüş gerçekten şimdi yara olan göğsü emziremediğim için şişti yanıyo ateş gibi sağdım az önce mecbur bebeğim biraz uykuya düşkün bugünden beri uyandırmaya çalışıyorum emzirmek için ama nafile
Buseumut2011 bide tavsiyem göğsüne emzirme esnasında ya doktorunun önerdiği kremlerden sür yada sütün gelirse süt sür veya slikon göğüs koruyucu kullan benim doğduktan sonra bebeğim çok fazla emdi nerdeyse yarım saatte bir emzirdim hep göğsümdeydi diyebilirim çokta kendimde olmadığımdan dikkat edemedim göğüs uçlarım fena durumda resmen bağırark emziriyorm
- 37 +4 de nişan🤔 tartışmasında
UmayAsya sağol canım benim inşallah 😘
Baharlargelecek benim sancım başlamıştı canım sonrasında da çok az suniyle desteklediler o baya ilerletti işleri öyle oldu yani hayırlısı olsun senin içinde canım inşallah kendi sancın olur
Rabis43 amin canım inşallah bende normal doğurdum ama alttan dikişim çok o yüzden ağrımda çok oluyo oturup kalkarken falan zorlanıyorum baya
Baharlargelecek evet üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi oldum sanki ☺️ Çok şükür
sizin nasıl gidiyo durumlar - 39+3 gelmiyorrrr tartışmasında
Rabis43 canım benim gözün aydın seninde allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin normal sezeryan farketmiyo maşalım önemli olan bebişlere sağlıkla kavuşmak
Baharlargelecek benim doktorumda Çarşamba günü çatı muaynesinde tetikledi demiştim sanırım dün gece sancılarım vardı sabaha kadar biraz şiddetliydi ama düzensizdi sabah geldim 7buçukta 8 de damla damla suni verdiler açıklık o kadar güzel ilerledi ki saat 10 da 10 cm oldum Doğuma girdim doğum biraz zorluydu sadece bebek çatı kemiğimden aşağıya inmekte çok zorlandı karnıma çok bastırdılar vakumla çektiler bebeği uzun uğraşlar sonucu doğdu oğlum çok şükür
Rabis43 çok sağol canım şimdi çok yorgunum biraz dinleneyim paylaşırım burdan bende hikayemi ☺️
Baharlargelecek ben doğurdum canım çoktan ☺️ Sabah 7buçkta hastaneye geldim 10:40 da doğurdum çok şükür
- Uyku haram oldu kizlar:(( tartışmasında
asliiyorgunn geldi geldi hayırlısıyla ☺️
- ACİL doğum mu yalancı sancı mı? tartışmasında
ftsbthn sen uyurken ben doğurdum ☺️ Sabah 10:40 da aldım oğlumu kucağıma çok şükür iyiyiz normal Doğum oldu ama tabi dikişlerim var şimdilik acıyorlar biraz sürecim de baya zorluydu ama bitti şükürler olsun
- 37 +4 de nişan🤔 tartışmasında
UmayAsya evet canım sabah doğdu çok şükür 🙏