Momuser Bursada devlete giden ve memnun olan var mı acaba, doğumu devlette düşünen yoksa özelde yapmak daha mı iyi doğum ücretleri min. 7 bin den başlıyor gibi
UrazyadaMasal Momuser Esentepe Hastanesi’ne gidiyorum doğum 3 3.5 civarı. Muayne 190 TL. 2500 tü zamdan sonra böyle olmuş.
Mumeray Sevil2204 devlet hastaneleri ücretsiz. İlk kızımda devlet de yaptım çok memnun kaldım doktorum ve ebelerim çok iyiydi ama şimdi pandemi yüzünden öZele başladm.
Nagihann12 3000 anlaştık aralıkta cünki zaman gelicekti gelmeden doktorumuz konuştu ❤️🤭 hemen verdik parasını 🌹
Zeynepreyyan Nagihann12 doğum parasını hemen verdik dedin de aklıma geldi canım. Şimdi diyelim ki normal doğum ücreti verdin ama normal doğum olmadı sezeryana aldılar diyelim ek ücret veriliyor mu ?
hrykksl pnar5 bu zamlı hali mi birde sezeryan mı olucaksınız yoksa normal doğum mu ben daha ücretlerle ilgili bilgi almadım
pnar5 hrykksl kasım da sordum sanırım zam gelmeyecek demişlerdi Şubat ayında doğum yapacağımı da söyledim ben normal düşünüyorum normal sezaryan aynı dediler salı günü kontrole gideceğim tekrar sorucam
Nagihann12 Zeynepreyyan bizim sezaryanda aynı fiyat doğumda ondan 🙏aynı fiyat olunca sorun olmadı ama evet ekstra fiyat ödüyorsun 🙏
Zeynepreyyan Sevil2204 devlet hastanesi analık hakkı adı altında hiç bir doğumdan para almıyor her türlü muayene tahlil ve doğum ücretsiz