berry123 Ayseninkizi11 İstanbul Bakırköy Acıbadem doktor dışardan 3500tl doktor parasıyla 6500tl nornal dogum bu fiyat Aralık da alınan sezeryan 9000tl Acıbadem de
berry123 berry123 Ağavni Tezenli ye gidiyorum Bakırköy de özel Muayene fiyatı 250tl 21günde gidiyordum 29.haftata girdik 15gün de bir görüşücez nts ücretli ayrıxa bakalımm.
Yesim1995 Mammimammi benimde 1 yılı 10 gün geçti ilk sezeryen.37 yim şimdi korkuyom açıkçası inşallah doğum hikeyinizi okuyabilirm 😇
Mammimammi Yesim1995 vallahi canım şuan yazmayı düşünmüyorum. Sabah yaptım dogumu. Öyle bir agrı ki morfin vermişler ve hala agrım var. Ne dogru düzgün ayaga kalkabildim ne gazım çıktı ne tuvalet. Dönemiyorum bile saga sola. Dikişlerim o kadar çok agrıyor ki. Herşey çok zor şuan. Doktorum zaten söylüyordu 3.ve çok yakın olacagı için riskli ve zor oldugunu. Bu kadarını tahmin etmiyordum. 2 de arada 3 yıl vardı. Böyle degildi. Ki ben onu zor oldu sanıyordum.Vallahi canım korkutmak gibi olmasın ama kendini hazırlaman en iyisi. Her dogum bir degil tabiki ama sezeryan arası yakınsa çok zor zaten söylüyorlar. Bugün tecrübe ettim
Seyit Papatyya ben bir ay önce gittim sordum 4.500 ameliyat parası oda ücreti içinde yok oda ücreti günlük 500 yine 6 milyarı buluyor hepsi
Sevil2204 Ssmzsh 1aydan az vaktiniz kaldıysa doktorunuzla konuşun bence fiyat konusunda yardımcı olsun size
Asyaerciyes Hatice_karadag gittiğim hastanede 3.500 dü doktorumu pek sevemedim şimdiki gideceğim yer 6000 tl miş ama sağlık daha önemli
Yesim1995 Papatyya medicana bülent sürücü lale çetin var benim ki prof.dr cazip üstün idi ama fiyatlar tavan yapmış.1 sene oldu sezeryen olalı cazip hoca muayene 340 tl idi bende devlete gidiyorm artık.
Ozgulos Özel kocaeli hastanesine gidiyorum, muayene ücreti 120 tl, sezeryan ve normal doğum ikisininde 2020 ücretine 3500 tl dediler. Ama 2021 mart ayında doğum olacak. Kesin bir sürü zam gelecektir 😥