Aysem41 aslında boyum uzun oldugu için aldıgım kilolar çok belli olmuyor ama yinede bazen takıyorum bu durumu 🙈 teşekkür ederm dün çekilmiştim o fotoğrafı dünden sonra her gün yürüme kararı aldım baktım kilolar aldı başını gidiyor 😂 havuçta yiyebilirsin mide yanmasına oda iyi geliyor bana ilaç verdi doktor ama o da geçirmiyor havuç süt bende sürekli bunları yiyip içiyorum
Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰
Mervesencan rabbim sağlıcakla kucağınıza alamayı nasip etsin bebeğinizi gerisi hallolur zaten🤗 aynen bende havuç suyu olarak içiyorum👍🤗
18 hafta 1 kilo
BurcuDilmem hayır o kadar çişe bu kadar ödem😅
38+3 haftalik olduk
- Onay Bekliyor
Arnisa Bence Almanız gayet normal 😊 Almayanları anlamıyorum daha doğrusu inanmıyorum hiç samimi gelmiyor açıkçası😁 Çünkü çoğu insan kendiyle barışık değil çoğu kilosundan utanıyor bence. Kendi öz kuzenime bile kilo almışsın canım dedim atmadığı trip demediği laf kalmadı hemen bana laf attı sende alacaksın alıyorsun böyle mi kalacaksın sanki falan 😁 İşte kendi içimiz de gördüğüm için dışarıdakilere de insan inanmıyor hiç :) Hamile kadın alır yani ben hiç kendi etrafım da kilo almayan birini görmedim, sanırım almayan tayfa bu uygulama da sadece 😁
BurcuDilmem 29+2′yim 7 kilo aldım
26+4 teyim 4.5 kilo falan aldım aldığım son iki kiloyu da üç hafta içinde birdenbire aldım sanırım artık hızlı kilo alma dönemine girdik :)
BurcuDilmem sonrasında gidiyor nasılsa al takma
BurcuDilmem 28+3 canım benimde☺️
4 kilo aldım 🐣
27+4 olduk bizde bu güne kadar 10 kilo aldım ama son kontrolde durum nedir bakıcaz artık 🙈
BurcuDilmem 33 haftalık hamileyim ilk başlarda 4 kilo vermiştim sadece 3ünü geri aldım 😌
18+0 olduk bugün 3 kilo aldım sanırım
BurcuDilmem 35+5 deyim 19 kilo aldım
29+4 günlük olduk 9 kiloda sabitim 2 haftadır umarım böyle kalır 2 3 hafta daha 🙋♀️
BurcuDilmem 53 ile hamile kaldım 20 haftalıkken 64 kiloydum şimdi 24 haftalığım büyük ihtimalle 70 görmüşümdür 🤭🤗
BurcuDilmem 14+1 67 ile hamile kaldım 1 kilo almışım hedefim 15.haftaya kadar hiç kilo almamaktı ama başaramadım 😂