29+3 haftalık hamileyim . 7 kilo aldım 3 trimesterde olmama rağmen daha hızlı almam gerekiyor ama ben kilo vermeye başladım normal mi ?
Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰
BurcuDilmem 20+2 bende almıyorum daha 1 kiloya yakın aldım tamamlayamadım bile o 1 kiloyu🤔
20+4 haftalığım henüz aldım sayılmaz hamile kaldığım kilodan 1 eksiğim
BurcuDilmem valla ben alanlardanım canım 😃 14+5 4 kg aldım
BurcuDilmem Ben 42 kiloyla hamile kaldım şimdi 50 kilo oldum 25+2 yiz kişiden kişiye değişiyor galiba bu fiziksel özelliğe göre
BurcuDilmem 20 hafta 2 kilo
BurcuDilmem 12+6 ikizlere hamileyim, henüz almadım diye biliyorum🙈
BurcuDilmem 33. Haftadayım 3 kilo aldım :)
Gizmolata Ee bebeğin kilosu plesantanın ağırlığı falan ?
- Hafta, almadım
misraerol Normal miyim değil miyim çok mu aldım az mı aldım anlamadım bebeğimin kilosu haftasına göre de 2 hafta önde gidiyor . Çok kafam karıştı 😀
sherlock_anne Ama bu imkansız değil mi bebeğimiz kaç kilo ?
Canssu61 42 kilo nedir 😀😀
BurcuDilmem 38+3 16 kilo aldım 😂😂
BurcuDilmem 31. Haftada 2 kilo 170 gramdı , 18 aylık bir kızım var, 25. Haftaya kadar 6 kilo vermiştim , tekrar 8 haftada 3 kilo aldım :)
BurcuDilmem 18+5 teyim 2 kilo aldım doktor normal güzel dedi ☺️
BurcuDilmem 14 haftalık hamileyim 2 kilo aldım
BurcuDilmem 2 gün önce detaylıya girdim herşey normal bebek gayet sağlıklı kilosu iyi ama ben almıyorum, genetik olabilir annemde 2 çocuk doğurdu en fazla 5 kilo almış son haftalarında hiç belli olmuyor hamile olduğu, bende hafif balık etliyim zaten aşırı zayıf bir yapım yok. Bakalım önünüzdeki haftalar neler göstericek
BurcuDilmem 4. Ayıma girdim sadece 1 kilo almışım Kilo almayıda çok istiyorum halbu ki 😊